Dřevěná školní tabule Graffiti Splash Janod oboustranná a polohovatelná s 13 doplňky od 3 let

Popis produktu

Janod dřevěná magnetická tabule Grafitti Splash je úžasná dětská hračka vhodná pro děti od 3 do 8 let. Tabule je výškově nastavitelná, takže se přizpůsobí a roste spolu s dítětem. Z jedné strany je to klasická černá tabule jako ve škole, z druhé strany magnetická bílá tabule, stojí na pěkném dřevěném stojanu. Má několik skvělých doplňků, díky kterým zaujme a zabaví jednoznačně každé dítě na velmi dlouhou dobu. V první řadě přichází se setem kříd na kreslení, takže děti se mohou zahrát na vyučování ve škole, byznysmenů na schůzi nebo když je venku ošklivé počasí a nemohou si kreslit venku na chodníku, tato tabule je zachrání. Na smazání a vyčištění tabule od křídy se dá použít houbička, která je také v balení.

Druhá strana, která je magnetická může také posloužit na kreslení nebo psaní a to pomocí speciální fixy na magnetickou tabuli. Fix lze zároveň použít i na mazání různých dětských výtvorů. Dítě se rádo zabaví a velmi využije i 6 barevných magnetů, například na přichycení různých obrázků k tabuli. Součástí magnetické tabule pro děti je i rolka s papírem, která se dá upevnit na vrch tabule a tak se magnetická tabule pro děti ihned změní na kreslicí plátno a o zábavu je opět postaráno. Praktické nádobky, které jsou v balení spolu s tabulí, poslouží na vodu, kterou dítě bude potřebovat při malování na tabuli. Všechny tyto zajímavé doplňky si dítě může poskládat na praktickou červenou podložku, která se nachází pod tabulí z obou stran.

Manipulací s magnety a kreslením s křídami, fixy, které se dají při této dětské tabuli využít, se rozvíjí motorika dětí. Nejdůležitější při dřevěné hračce je však to, že tvořením všelijakých obrázků a výtvorů se rozvíjí dětská fantazie a tvořivost, objevují své talenty, touží se zlepšovat a zdokonalovat. Také se zde děti mohou naučit jisté kázni a odpovědnosti, pokud mu řekneme, že si musí samo udržovat pořádek, že to má samo celé na starosti. Dítě se díky této tabuli může přiblížit světu dospělých, když se bude hrát na různá povolání, při kterých se používá tabule. Jednoduše, dřevěná magnetická tabule nesmí chybět v dětském pokoji žádného dítěte, pokud chcete, aby se nikdy nenudilo a aby se rozvíjela jeho představivost.

Janod je výrobce inspirovaný francouzským designem, zabývající se výrobou kvalitních dřevěných hraček pro děti, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v naprosto bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobce Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti. Janod je držitelem certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), což označuje dřevo, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů bez narušení rovnováhy v přírodě a omezování původních obyvatel.

Vlastnosti

  • magnetická bílá a černá tabule s 13 doplňky
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • vyrobena z kvalitního dřeva s certifikátem FSC
  • součástí balení jsou barevné křídy, magnety, fix, houbička, rolka papíru, nádobky na vodu
  • vhodná pro děti od 3 do 8 let
  • rozměry 58*65*125 cm
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • rozvíjí dětskou tvořivost a fantazii
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu58*65*125 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.