Dřevěná školní lavice a tabule Splash Janod 2v1 magnetická, polohovatelná s poličkou a doplňky od 3 let

Popis produktu

Hledáte pro své děti krásnou multifunkční dřevěnou školní lavici a tabuli? Dřevěná školní lavice a tabule Splash 2v1 je multifunkční dřevěná pomůcka a hračka zároveň, vhodná pro všechny děti od 3 do 8 let. Tabule je výškově nastavitelná, takže se přizpůsobí a roste spolu s vaším dítětem. Dřevěná tabule je oboustranná. Z jedné strany tabule si dítě může kreslit na klasickou černou tabuli, jako ve škole, z druhé strany může využít magnetickou bílou tabuli. Dřevěná školní lavice s tabulí je výborná dětská hračka, vhodná do každého pokoje. Dětská lavice disponuje i těmito doplňky: plastová nádobka na pomůcky, křída, černá fixka a houbička na čištění. Výška tabule je 116 cm a výška lavice je 52 cm. Dřevěná židlička není součástí balení.

Dřevěná lavice s tabulí přichází od známého francouzského designéra Janod, který si dal záležet na kvalitním a atraktivním designu této dětské hračky. Dřevěná lavice s tabulí poslouží všem dětem, které rády kreslí, píší nebo se prostě chtějí zabavit během ošklivého počasí. Lavice s tabulí je vhodná i pro hru více dětí, které navzájem soutěží, které z nich nakreslí hezčí obrázek, nebo se učí uhodnout určitý nakreslený tvar. Dětská tabule s klasickou černou tabulí poslouží dětem i na přezkoušení jejich znalostí a počítání, aby si mohly zopakovat trochu matematiky. Na druhou stranu tabule s bílou magnetickou stranou si může kreslit speciálním fixkou nebo si pomocí magnetů může připevnit oblíbený obrázek na tabuli a pokusit se ho nakreslit. Hra s dětskou tabulí u dětí rozvíjí jemnou motoriku, vnímavost a soustředění, jakož i dětskou fantazii a představivost.

Dřevěná školní tabule se dá velmi snadno sestavit na školní lavici. K dětské lavici si může dítě přisunout židli a pustit se vsedě do kreslení. Dřevěná tabule má krásný barevný rám, který se vyznačuje moderním designovým provedením. Dítě bude mít velkou radost při práci a zábavě s touto kvalitní dětskou školní lavicí. Určitě ji využije na hru na vyučování se svými sourozenci nebo na školu. Právě při hře se školní lavicí se dítě pomalu učí, že je třeba se zdokonalovat v každém směru. Naučí se i pořádkumilovnosti, protože po každé práci by si mělo po sobě uklidit školní lavici, aby měli rodiče radost ze svého odpovědného dítěte. Dřevěná lavice je velmi stabilní a rodiče se nemusí bát o bezpečnost svého dítěte.

Janod je symbolem jedinečných a kvalitních dřevěných hraček s francouzským designem, které jsou nejen zábavné, ale také rozvíjejí inteligenci dětí. Jeho historie sahá do roku 1970. Hračky pro děti od Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že vaše děti budou při hře v bezpečí. Francouzský vývojář Janod si dává záležet i na atraktivním designu svých hraček a za jeho kvalitou stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • dřevěná školní tabule – magnetická, černá
  • rozměry školní lavice 77*52*52 cm
  • rozměry školní tabule 52*49*116 cm
  • doplňky: plastová krabička, křída, fixka, houbička
  • snadné rozložení na školní lavici a tabuli
  • atraktivní francouzský design
  • dřevěná židlička není součástí balení
  • vhodná pro děti od 3–8 let
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu77*52*52 cm / 52*49*116 cm
Celková výška52 cm / 116 cm
MagnetickéAno
Balení v kartonu A/NAno
Barvabéžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.