Dřevěná školní lavice Orange & Blue Janod otvíratelná se židlí a 5 doplňky

Popis produktu

Janod dřevěná otvíratelná školní lavice se židlí Orange & Blue s 5 doplňky je krásná lavice na kreslení z dílny francouzských designérů vhodná pro chlapce a dívky od 3 let. Dětská školní lavice v odstínech modré a oranžové barvy a v kombinaci barvy světlého dřeva je nádherným dárkem pro všechny malé kluky. Pracovní plochu stolu tvoří vyklápěcí tabule, kterou malý umělec využije při kreslení a později při psaní. Stolek na kreslení je dodáván s praktickou židlí v barvách modré, oranžové a světle hnědé a spolu tvoří krásné hrací a vzdělávací centrum pro chlapce. Rozměry lavice pro malé umělce jsou 60*41*59 a rozměry dřevěné židle jsou 30*25*27 cm.

Francouzští designéři Janod mysleli i na úložný prostor, který se nachází pod pracovní deskou a také na nádobky na barvičky, fixy, tužky nebo vodu při malování s vodovými barvami. Praktický úložný prostor umožňuje mít výtvarné potřeby vždy pěkně uložené a hned k dispozici. Součástí balení lavice na kreslení je papírová role, nádobky na kreslicí potřeby a houba, kterou děti prostě tabuli utřou. Pod deskou na psaní a kreslení je opěrka na nohy, aby dítě sedělo co nejpohodlnější. Lavice na kreslení a židle jsou vyrobeny z kvalitního dřeva, které je na dotek hladké a příjemné.

Se školní lavicí se mohou nejmenší děti hrát na školní vyučování a připravovat se tak na dny, kdy bude jedna opravdová lavice ve škole patřit jim. Velmi dobrým způsobem se tak rozvíjí dětská fantazie a kreativita. Díky opěrce na nohy a pohodlnému sedadlu se také dítě učí jak zdravě a správně sedět. Na školní lavici si děti v předškolním věku mohou kreslit nebo děti v mladším školním věku se mohou učit ze svého slabikáře. Na židli se nachází praktický otvor, který umožňuje snadnou manipulaci se židlí, například při jejím přenášení. Díky jedinečnému francouzskému designu, kvalitním materiálem, praktickému provedení a pěkným barvám této nádherné hračce neodolá žádné dítě.

Otvíratelná školní lavice se židlí Orange & Blue v chlapeckých barvách je krásným doplňkem do dětského pokoje. Stolek s vyklápěcí tabulí a papírovou rolí na kreslení pomáhá rozvíjet kreativitu dětí. Kreslením či psaním si děti rozvíjejí jemnou motoriku. Janod otvíratelná školní lavice se židlí Orange & Blue dává dětem prostor pro vlastní tvorbu a podporuje fantazii a kreativitu dětí. Je to velmi praktická dětská hračka, když se u dítěte už od útlého věku rozvíjejí kreslicí schopnosti, manuální zručnost ovládat tužku a křídu. Praktické provedení dřevěného stolku s tabulí a stoličkou využijí při svých hrách děti v předškolním a raném školním věku.

Janod je renomovaná francouzská společnost, která vyvíjí prvotřídní dřevěné hračky pro děti, které jsou jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí, mají veselé barvy a hebký povrch. Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti jsou hračky Janod charakterizovány i atraktivním provedením a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta. Dřevo je na hračkách Janod ošetřeny tak, aby se neštípilo a použité barvy a laky na povrchové úpravě jsou zdravotně nezávadné a bezpečné

Vlastnosti

  • otvíratelná školní lavice se židlí Orange & Blue z kvalitního dřeva
  • úložný prostor a vyklápěcí tabule, rolka s papírem
  • odstíny modré a oranžové barvy jsou kombinovány se světlým dřevem
  • dřevo pochází ze zodpovědně obhospodařovaných lesů, které žádným způsobem nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • na povrchu hračky jsou použity zdravotně nezávadné barvy a laky
  • vhodná pro děti od 3 do 5 let
  • rozměry lavice 60*41*59, židle 30*25*27 cm
  • rozvíjí dětskou motoriku, kreativitu a fantazii
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy
  • úžasný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu60*41*59, 30*25*27 cm
Rozměry balení65*15*45 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost9,5 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.