Dřevěná školní lavice Modulo Space Smoby oboustranná skládací s 80 doplňky

Popis produktu

Smoby dětská dřevěná lavice s lavičkou Modulo Space Activity je vyrobena z masivního dřeva. Dětská lavice se snadno sestaví, a po složení nezabírá mnoho místa. Školní lavice pro děti má pod psací deskou velký úložný prostor, který se dá naplnit množstvím kříd, fixek a magnetek. Psací deska se dá nadzvednout kolmo a tak na ni mohou kreslit najednou dvě děti ze dvou stran. Z jedné strany křídou a z druhé strany fixkou. Plocha na psaní je oboustranná a proto se dá měnit. Z jedné strany dítě kreslí nebo píše křídou az druhé strany fixkami. Na dětskou lavici se vejdou vedle sebe i dvě děti. Je to prostorná lavice s velkou tabulí, se kterou vaše ratolesti zažijí kopec zábav. Kreslení a psaní rozvíjí dětskou fantazii a výtvarné vlohy dítěte, chuť učit se a tvořit.

Je v krásné světlé barvě přírodního dřeva v kombinaci s lesklou červenou barvou a zelenou barvou a malé červené nádobky z jedné strany, kam se dají také uložit pera a psací potřeby. Vhodné pro děti od 3 let. Rozměry dětské lavice jsou 64*60*58 cm. Dětská školní lavice je skvělou pomůckou pro děti v předškolním a mladším školním věku kde si mohou procvičovat učivo nebo kreslit. Lavice obsahuje celkem až 80 doplňků, ke kterým patří vypouklá klasická magnetická písmena abecedy, čísla od 0 po 9, různé znaky + - = / x, lomítka, fixky a barevné křídy s utěrkou z houbičky. Sestavit se dá za 5 sekund bez použití pracovních nástrojů. Krásně se hodí do dětského pokoje.

Smoby je francouzský výrobce dětských hraček a pomůcek pro děti s dlouholetou zkušeností a proto je zárukou evropské kvality za skvělou cenu. Francouzská značka Smoby je zárukou kvality ověřenou během dlouhých let své existence. Hlavní myšlenkou je, aby hračka rozvíjela motorické dovednosti dítěte, sociální inteligenci a fyzickou zdatnost. Produkty Smoby jsou kvalitní evropské výrobky, splňující přísná evropská kritéria kvality. Dětská dřevěná lavice udělá radost všem dětem.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu64*60*58 cm
Výška pracovní plochy58 cm
Rozměry balení67*12*58 cm
Výška sedací plochy27 cm
MagnetickéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost6,43 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.