Dřevěná skládačka Medvěd Zigolos Janod houpací s plyšem od 12 měsíců

Popis produktu

Janod dřevěná houpací skládačka medvěd Zigolos je nádherná hračka ze dřeva s plyšem s jedinečným francouzským designem vhodná pro holčičky a chlapce od 12 do 36 měsíců. Dřevěná houpací hračka polární medvěd s rozměry 9*9*15 cm je tvořena stojanem s navlékacím sloupkem, na který děti ukládají ostatní části a vytvoří tak kompletní hračku kývající medvěda. 2 části skládačky pokrývá jemný plyš, který je na dotek velmi príjemný.Drevený medvěd s plyšem pro děti se může houpat díky oválnému tvaru spodní části.

Dřevěné zvířátko medvěd Zigolos děťátko zaujme nejen francouzským designem, barvami, materiálem z plyše, ale i pohybem a zvuky. Děti si prostřednictvím houpací skládačky rozvíjejí motoriku rukou, poznávají barvy a tvary, rozvíjí se jejich logické myšlení a také sluch. Dřevěná houpací hračka je nadčasová, vyrobená z kvalitního dřeva a zdravotně nezávadných a odolných barev a děti se při hře s touto pěknou skládačkou zabaví dlouhou dobu.

Dřevěné hračky jsou dnes ve světě velmi populární, protože ve velké míře ovlivňují vývin dětí. Všechny dřevěné hračky Janod mají jistý vzdělávací význam, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s dřevěnými hračkami se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním dřevěných povrchů se zvyšuje a rozvíjí hmatová citlivost. Jemný povrch, pestré barvy a jedinečný francouzský design zaručí, že se vaše ratolesti s dřevěnou skládačkou Janod nikdy nebudou nudit.

Janod je renomovaná francouzská společnost, která vyvíjí prvotřídní edukační hračky pro děti, které jsou jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí, mají veselé barvy a hebký povrch. Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti jsou hračky Janod charakterizovány i atraktivním provedením a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta.

Vlastnosti

  • dřevěná houpací hračka - lední medvěd
  • kombinace materiálů - dřevo a jemný plyš
  • dřevo pochází ze zodpovědně obhospodařovaných lesů, které žádným způsobem nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • vhodná pro děti od 12 do 36 měsíců
  • rozměr 9*9*15 cm
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • rozvíjí dětskou motoriku, hmatovou citlivost
  • děti se učí poznávat barvy, tvary
  • příjemné barevné provedení
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • jedinečný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu9*9*15 cm
Rozměry balení10*10*18 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,3 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.