Dřevěná skládačka Equilibloc Color Janod 60 ks

Popis produktu

Dřevěná skládačka Equilibloc Color je pěkná hračka pro děti od 3 do 10 let. Dětská skládačka má pěkné barevné provedení, je složena z 60 barevných podélných kvádrů a dvou kostek na házení. Děti házejí kostkou, která má po stranách různé barvy. Podle toho, jaká barva jim padne, musí vybrat barevný kvádr z postaveného bloku a komu se podaří udržet blok kostek v celku co nejdéle, ten vyhrává. Pomocí této krásné hračky ze dřeva si děti posilují jemnou motoriku a také trpělivost a opatrnost, protože blok kostek je po jistém čase nestabilní. Dřevěná hračka pro děti je nadčasová hračka, která se bude líbit několika generacím po sobě, je vyrobena z kvalitního dřeva a zdravotně nezávadných barev a laků.

Dřevěné hračky jsou dnes ve světě velmi populární a to ne nadarmo. Manipulací s dřevěnými hračkami se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním dřevěných povrchů se zvyšuje a rozvíjí hmatová citlivost. Všechny hračky Janod mají edukační charakter, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Dřevo na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se neštiepilo a použité barvy a laky na povrchové úpravě jsou zdravotně nezávadné a bezpečné. 

Janod je francouzská firma zabývající se vývojem prvotřídních dřevěných hraček, které jsou hravé a rozvíjejí inteligenci dětí. Jsou to hračky s francouzským designem, které mají veselé barvy a hebký povrch. Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti mají hračky i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta. Kvalitu značky Janod dokazují i ​​několik mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • dřevěná skládačka s jemným hladkým povrchem
  • 60 dlouhých kostek
  • dřevo pochází ze zodpovědně obdělávaných lesů, které nijak nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • vhodná pro děti od 3 do 10 let
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • rozvíjí jemnou dětskou motoriku
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • atraktivní francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu7,5*7,5*33 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.