Dřevěná pyramida liška Baby Forest Janod skládací od 12 měsíců

Popis produktu

Janod dřevěná pyramida Baby Forest liška je úžasná pestrobarevná skládačka z francouzské dílny Janod vhodná pro holčičky a chlapce od 12 do 36 měsíců. Skládací pyramida liška je vyrobena ze dřeva s jemným povrchem a má pestrobarevné provedení. Pyramida pro děti je tvořena dřevěnou podložkou s kolíkem, z 5 barevných kruhů různých velikostí a hlavy lišky. Dítě musí na dřevěný sloupek navlíct jednotlivé části dřevěné skládačky ve správném pořadí. Rozměry hračky jsou 10*10*18 cm.

Děti při stavění dřevěné pyramidy rozvíjí jemnou motoriku, logické myšlení, učí se o tvarech a barvách. Pyramida pro děti je velmi zajímavá nadčasová hračka s unikátním francouzským designem, která se bude líbit několika generacím. Dětská skládací pyramida je vyrobena z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev. Udělejte radost nejmenším dětem barevnou dřevěnou skládačkou z dílny francouzských designérů Janod a kvalitní hračkou.

Dřevěné hračky Janod jsou vhodné pro dětičky od jednoho roku, jejich povrchová úprava je zdravotně nezávadná, takže i když si menší dítě dá hračku do pusy, nehrozí zdravotní rizika. Barevné ošetření hraček zajišťuje stálobarevnost dlouhá léta. Jasné barvy jsou odolné vůči otěru a hračky ze dřeva Janod budou celá léta jako nové. Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře.

Janod je renomovaná francouzská společnost, která vyvíjí prvotřídní edukační hračky pro děti, které jsou jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí, mají veselé barvy a hebký povrch. Janod přináší na trh kvalitní dřevěné hračky s francouzským designem, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti.

Vlastnosti

  • dřevěná skládačka pyramida - liška
  • rozměry 10*10*18 cm
  • dřevo pochází ze zodpovědně obhospodařovaných lesů, které žádným způsobem nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • vhodná pro děti od 12 do 36 měsíců
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • rozvíjí logické myšlení, dětskou motoriku, fantazii
  • děti se učí poznávat barvy, tvary
  • má pestré barvy na zaujetí děťátka
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu10*10*18 cm
Rozměry balení11*11*18 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,47 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.