Dřevěná magnetická stavebnice Express farma Story Set Janod

Popis produktu

Dřevěná magnetická stavebnice Express Farma od Janod je krásná vláčkové souprava s motivem farmy a jejích obyvatel. Vláčkodráhy si děti poskládají z dřevěných kolejnic, které se do sebe jednoduchým způsobem zasouvají. Po kolejích se posouvá dřevěný vláček v zářivých barvách. Lokomotiva táhne za sebou 3 vozy, které jsou propojeny vzájemně magnetem. V této dětské stavebnici se nachází i farmářské auto s přívěsem pro přepravu zvířátek. Podobně jako vozy i přívěs je k autu připojen pomocí magnetu.

Velmi zajímavým prvkem této vláčkové dráhy je farmářky domek a dřevěný most s červeným zábradlím. Dřevěná stavebnice Express farma obsahuje celkem až 54 dílků. Děti se zahrají s 3 figurkami farmářů, ale také mají možnost poznávat domácí zvířátka - koníka, oslíka, kravičky, ovečku, prasátko, zajíčka, slepičku, husy či hlídacího pejska. Hračka z dřeva poskytne vašemu dítěti mnoho herních podnětů, rozvíjí fantazii a manuální dovednosti dětí. Dřevěná vláčkodráha s magnetickým vlakem a motivem farmy je špičkový výrobek splňující přísná kritéria kvality a bezpečnosti.

Díky bohatému příslušenství se děťátko s dřevěnou stavebnicí Express farma zahraje samo, ale is kamarády. Při hře s jinými dětmi si aktivně rozvíjí komunikační schopnosti, když pojmenovává jednotlivé součásti této krásné a kvalitní stavebnice. Dřevěná hračka je vhodná pro děti od 3 let. Její povrchová úprava je zdravotně nezávadná, takže i když si menší dítě dá hračku do pusy, nehrozí zdravotní rizika. Dřevěná hračka značky Janod je vyrobena na základě nekompromisního přístupu - výrobce uvolní do prodeje jen takové hračky, které splňují bezpečnostní kritéria a zabraňují zranění dítěte. Krásné barevné ošetření hraček zajišťuje stálobarevnost dlouhá léta.

Francouzská společnost Janod píše svou historii již od roku 1970 a je známá bohatou nabídkou prvotřídních hraček ze dřeva. V nabídce této značky najdeme dřevěné hračky s tradicí, které jsou však vyráběny moderními technologiemi a splňují očekávání a potřeby dnešních dětí a jejich rodičů. Hračky Janod jsou robustní, stabilní a pevné. Díky použitým kvalitním materiálům získáte pro své dítě nadčasovou hračku, se kterou se budou hrát i další generace. Za kvalitou této francouzské značky stojí i mezinárodní ocenění jako PAL Awards za hračky podporující rozvoj řeči či zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují děti, rodiče a pedagogové.

Vlastnosti

  • dřevěná stavebnice - vláčkodráha farma
  • kvalitně opracovaný dřevěný materiál
  • povrchová úprava ze zdravotně nezávadných barev a laků
  • souprava v dekorační krabičce
  • v sadě: 54 dílů
  • rozměry: 60*12*40 cm
  • vhodná pro děti od 3 let
  • pestrobarevné provedení
  • čištění vlhkým hadříkem
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • unikátní francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu60*12*40 cm
Celková výška40 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.