Dřevěná liška Zigolos Janod na tahání se zvonkem od 12 měsíců

Popis produktu

Janod dřevěná liška na tahání se zvonkem Zigolos je pěkná hračka ze dřeva vhodná pro děti od 12 do 36 měsíců. Tahací hračka v podobě lišky s rolničkou má rozměr 20*8*11 cm, zářivé červeno-bílo-oranžové barevné provedení a úžasný francouzský design, díky čemuž je to ideální dárek pro vaše nejmenší. Dřevěné kolečka na hračce zajistí hladkou jízdu na různých površích, při tažení dřevěná Liška zvoní zvonkem upevněným na hračce a tím vydává na hračce zvuk, který se zalíbí nejen dětičkám, ale i okolí.

Dřevěné zvířátko na tahání je upevněno na šňůrce, aby ji děťátko mohlo snadno chytit a vydat se s ní do světa. Děti si prostřednictvím této dřevěné hračky rozvíjejí motoriku rukou, poznávají barvy a tvary. Dřevěné zvířátko na tažení liška se zvonkem je skvělý společník na objevování vnějšího, neznámého světa pro malé dobrodruhy. Dřevěná hračka zvířátko na tažení je nadčasová hračka, vyrobená z kvalitního dřeva a zdravotně nezávadných a odolných barev. Udělejte radost nejmenším dětem touto barevnou a kvalitní hračkou.

Všechny dřevěné hračky Janod mají jistý vzdělávací význam, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s dřevěnými hračkami se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním dřevěných povrchů se zvyšuje a rozvíjí hmatová citlivost. Vymýšlením pohádkových příběhů pro veselé zvířátko se zvonkem se také rozvíjí dětská fantazie. Dřevo na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se neštípilo. Díky použitým materiálům a jedinečnému designu bude dřevěné tahací zvířátko Janod dlouho oblíbeným společníkem vašich dětí.

Dřevěná hračka francouzské značky Janod je vyrobena na základě nekompromisního přístupu - výrobce uvolní do prodeje jen takové hračky, které splňují bezpečnostní kritéria a zabraňují zranění dítěte. Dřevěné hračky Janod jsou vhodné pro dětičky od jednoho roku, jejich povrchová úprava je zdravotně nezávadná, takže i když si menší dítě dá hračku do pusy, nehrozí zdravotní rizika. Barevné ošetření hraček zajišťuje stálobarevnost dlouhá léta. Jasné barvy jsou odolné vůči otěru a hračky ze dřeva Janod budou celá léta jako nové. Janod je držitelem certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), což označuje dřevo, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů bez narušení rovnováhy v přírodě a omezování původních obyvatel.

Vlastnosti

  • dřevěné zvířátko na tahání liška se zvonkem
  • s dřevěnými kolečky
  • dřevo pochází ze zodpovědně obhospodařovaných lesů, které žádným způsobem nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • vhodná pro děti od 12 do 36 měsíců
  • rozměr 20*8*11 cm
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • rozvíjí dětskou motoriku, fantazii
  • děti se učí poznávat barvy, tvary
  • má zářivé barvy na zaujetí děťátka
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • jedinečný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu20*8*11 cm
Rozměry balení21*9*14 cm
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,22 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.