Dřevěná kuchyňka Wood Cook Smoby s kávovarem, barovým pultem a 22 doplňky

Popis produktu

Dětská dřevěná kuchyňka Wood Cook Smoby s kávovarem a barovým pultem upoutá pozornost malých kuchařů svým jedinečným provedením. Unikátní retro design, který doplňují moderní doplňky v zářivých barvách, z ní dělají krásnou a stylovou kuchyňku, která bude pěknou dekorací každého dětského pokojíčku. Dřevěná kuchyňka Wood Cook má krásné provedení, ve kterém se kombinuje krása dřeva a zářivých barev modré, červené, žluté a šedé barvy, které jsou dokonale sladěny. Dětská kuchyňka má množství doplňků a funkcí, které ji činí jedinečnou. Kuchyňka pro děti je vybavena nejmodernějšími prvky a doplňky, které dávají kuchyňce atraktivní vzhled a vzbuzují u dětí fantazii a představivost.

Na bílé ploše se nachází sporák, dřez na mytí nádobí a odkládací prostor. Sporák má dvě plotýnky na vaření chutných jídel a zapíná/vypíná se knoflíky. Nad sporákem je umístěna digestoř v šedé barvě. Dojem skutečné kuchyňky je zvýrazněn moderním kávovarem s kapslemi a kuchyňskými hodinami. Dřez je vybaven stylovou baterií, a tak mytí nádobí bude pro děti velkou zábavou. Nad dřezem se nachází obrázek mikrovlnky, která nesmí chybět v moderní kuchyni. Zajímavým detailem je barový pult v červené barvě, při kterém se návštěva může pohostit, ale také poslouží jako odkládací prostor.

Součástí dětské kuchyňky je i otvíratelná trouba a lednička, která se dá také otevírat. Malí kuchaři mohou na přípravu chutných jídel použít až 22 doplňků, šálky, talíře, lžičky, příbory, krabičky s polévkou, směsí na pečení zákusků i špagety. Naběračku a hrnec si děti mohou pověsit na praktický věšák. Na udržování pořádku v dětské kuchyňce poslouží i červená polička. Dřevěná kuchyňka pro děti je vysoká 82 cm, její délka je 80 cm. Dětem poskytuje množství herních podnětů v přirozeném prostředí. Všechny detaily kuchyňky jsou přizpůsobeny malým dětským ručkám. Kuchyňka Smoby je vhodná pro chlapce a dívky ve věku od 3 let.

Tato nádherná dětská kuchyňka s originálním a unikátním designem a 22 doplňky je krásným dárkem pro každé dítě, které rádo pomáhá mamince při vaření. Dřevěná kuchyňka Wood Cook je stabilní a bezpečná. Stojí na 4 dřevěných nožičkách, je vyrobena z kvalitního dřeva, které je kombinováno doplňky z plastového materiálu. Hrany dětské kuchyňky jsou oblé a jemné. To zaručuje, že dítě se neporaní. Plastové doplňky jsou vyrobeny ze zdravotně nezávadných plastů. Plastový materiál je jemný a sametový na dotek, který je příjemný k dětským ručkám. S touto dětskou kuchyňkou, mají vaše ratolesti o zábavu postaráno. Hra s dětskou kuchyňkou podporuje u dětí rozvoj jemné motoriky, hmatovou citlivost a podněcuje dětskou fantazii i kreativitu.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Všechny dětské hračky Smoby mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu. Děti milují hru s dětskou kuchyňkou, která jim umožňuje velké množství her a dlouhých hodin strávených hrou. Tak co, navaří vám váš malý kuchař či kuchařka v nové kuchyňce.

Vlastnosti

  • dřevěná dětská kuchyňka Wood Cook
  • s kávovarem, barovým pultem, troubou, ledničkou
  • s 22 doplňky
  • velká herní plocha
  • v přírodní barvě
  • výška 82 cm
  • dostatek úložného prostoru
  • pro hru několika dětí
  • splňuje přísná kritéria bezpečnosti
  • kvalitní francouzský výrobek
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu80*34*82 cm
Celková výška82 cm
Rozměry balení61*16*40 cm
ZvukovéAno
MechanickéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost5,7 kg
Barvatyrkysová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.