Dřevěná kuchyňka Spicy Cooker Janod červená od 3 let

Popis produktu

Dřevěná kuchyňka Spicy Cooker Janod je vhodná pro děti od 3 do 8 let. Dřevěná kuchyňka je vybavena mikrovlnkou, varnou deskou, dřezem a troubou. Vestavěnou součástí kuchyňky je i polička na odkládání potravin a doplňků, hodiny, věšák na vařečky, otevírací skříňka ve spodní části. Kuchyňka disponuje otočnými knoflíky, vydávajíci mechanický zvuk.

Rozměry kuchyňky jsou 55*30*87 cm, celková výška je 87 cm a výška pracovní plochy je 50 cm. Stojí na 4 pevných dřevěných nohách, což jí dodává stabilitu. Dětská dřevěná kuchyňka Janod má nádherný nadčasový design, který bude milovat i několik generací dětí. Dřevěná kuchyňka má výrazné červeno-růžové zbarvení a retro motiv na zadní stěně. Výrazné barvy, retro design, jemně opracované dřevo a detaily kuchyňky jsou zárukou, že si ji oblíbí každý malý kuchař. Kuchyňka ze dřeva má troubu a dostatek úložných prostorů na potraviny, hračky či jiné poklady.

Dřevěné kuchyňce určitě neodolá žádný malý milovník jídla a vaření. Kuchyňka byla navržena francouzskými designéry, díky čemuž perfektně zapadne do každého dětského pokojíčku a stane se oblíbenou dřevěnou hračkou vašeho děťátka. Kuchyňka pro děti je vyrobena ze zdravotně nezávadných materiálů a barev, dřevo je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů.

Hra na kuchaře je samozřejmě velmi zábavná hra, kterou milují snad všechny děti. Ne každý ale ví, že takovou hrou se nejlépe rozvíjí dětská fantazie a kreativita. Děti mají v kuchyňce Janod množství podnětů na všelijaké hry. Hrají si na šéfkuchaře v restauraci, na domácí hospodyňku, vaří své rodině, svým kamarádům a mezi tím si povídají a rozvíjejí i své jazykové dovednosti. Přípravou různých vymyšlených jídel si uvědomují, jak náročná je příprava jídla, přibližují se světu dospělých. Je to výborný způsob, jak děti naučit vážit si jídla, které jim doma každý den připravujete.

Ke kuchyňce je možné dokoupit různé doplňky a nádobí značky Janod a dítě si tak užije ještě více zábavy. Francouzská značka Janod vyvíjí prvotřídní hračky pro děti, které splňují přísné evropské standardy a předpisy, což zaručuje maximální bezpečnost pro vaše děťátko. Za kvalitou značky Janod stojí mnohá mezinárodní ocenění. Jsou to hračky s francouzským designem, které mají veselé barvy a hebký povrch.

Vlastnosti

  • mechanický zvuk knoflíků
  • vhodná pro děti od 3 do 8 let
  • obsahuje několik vestavěných spotřebičů
  • rozměry kuchyňky jsou 55*30*87 cm
  • atraktivní design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu55*30*87 cm
Celková výška87 cm
Výška pracovní plochy50 cm
Celková délka55 cm
MechanickéAno
Balení v kartonu A/NAno
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.