Dřevěná kuchyňka Mademoiselle Maxi Cooker Janod s 8 doplňky růžová

Popis produktu

Janod dřevěná kuchyňka Mademoiselle Maxi Cooker je detailně propracovaná dřevěná hračka vhodná pro holčičky od 3 do 8 let. Dětská kuchyňka má rozměry 58*30*78 cm, její celková výška je 78 cm. Kuchyňka pro děti je laděna v dívčí růžové barvě, v balení se nachází 8 nezbytných kuchyňských doplňků pro malé kuchařky. Jde o tyto doplňky: pánev s pokličkou, hrnec, 3 magnetické dřevěné vařečky, chňapka a umělohmotné vajíčko jako imitace volského oka. Vestavěnou součástí dětské kuchyňky je sporák se zapalováním, trouba, poličky, umyvadlo a hodiny. Této krásné hračce určitě neodolá žádná malá milovnice jídla a vaření. Děti si mohou vymýšlet vlastní recepty, zahrát si na šéfkuchaře nebo prostě navařit něco dobrého pro svou milovanou rodinku a rozvíjet tak svou fantazii a kreativitu. Dřevěná kuchyňka pro děti je nadčasová hračka, která nikdy neomrzí, je vyrobena z kvalitního dřeva a zdravotně nezávadných a odolných barev.

Dřevěné hračky jsou dnes ve světě velmi populární, protože ve velké míře ovlivňují vývin dětí. Všechny dřevěné hračky Janod mají jistý vzdělávací význam, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s dřevěnými hračkami se rozvíjí jemná motorika dětí, zkoumáním dřevěných povrchů se rozvíjí i hmatová citlivost rukou. Vymýšlením různých činností a příběhů se rozvíjí fantazie a představivost děti, nemluvě o kreativitě. Dřevo na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se neodštěpovalo, Janod je držitelem certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), což označuje dřevo, které je vytěženo ze zodpovědně obhospodařovaných lesů bez narušení rovnováhy v přírodě a omezování původních obyvatel. Úžasný design, barevné provedení, jemný dřevěný povrch a skvělé doplňky jsou zárukou toho, že se vaše malé holčičky s kuchyňkou Janod vždy zabaví.

Janod je renomovaná francouzská společnost zabývající se výrobou prvotřídních dřevěných hraček pro děti již desítky let, které jsou jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí, mají veselé barvy a hebký povrch. Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že si děti hrají a baví se v naprosto bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti pro vaše ratolesti jsou hračky Janod charakterizovány i atraktivním provedením a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta. Kvalitu tohoto výrobce dokazuje i ​​několik mezinárodních ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • dřevěná kuchyňka s 8 doplňky
  • rozměry 58*30*78 cm
  • pestrobarevné provedení
  • dřevo pochází ze zodpovědně obhospodařovaných lesů, které nijak nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • vhodná pro děti od 3 do 8 let
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • rozvíjí dětskou motoriku, hmatovou citlivost, fantazii a představivost, kreativitu
  • děti se učí barvy a tvary
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu58*30*78 cm
Celková výška78 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.