Dřevěná magnetická kuchyňka Francouzský kohout Maxi Cooker Janod s 8 doplňky

Popis produktu

Janod dřevěná magnetická kuchyňka The French Cocotte Maxi Cooker je úžasně propracovaná dřevěná hračka vhodná pro děti od 3 do 8 let. Dětská kuchyňka má rozměry 60*34*83 cm, její celková výška je 83 cm. Kuchyňka je laděná v červené barvě, spolu s ní v balení naleznete také 8 kuchyňských doplňků pro malé kuchařky a kuchaře. Doplňky jsou: pánev s pokličkou, hrnec, chňapka, 3 vařečky a umělohmotné vajíčko jako imitace volského oka. Doplňky se dají připevnit na stěnu kuchyňky pomocí magnetů. Vestavěnou součástí kuchyňky jsou nástěnné hodiny, otevírací skříňka ve spodní části, poličky na koření a umyvadlo. Této krásné hračce určitě neodolá žádný malý milovník jídla a vaření. Děti si mohou vymýšlet vlastní recepty, zahrát si na šéfkuchaře nebo prostě navařit něco dobrého pro svou milovanou rodinku. Dřevěná kuchyňka pro děti je nadčasová hračka, která nikdy neomrzí, je vyrobena z kvalitního dřeva a zdravotně nezávadných a odolných barev.

Dřevěné hračky jsou dnes ve světě velmi populární, protože ve velké míře ovlivňují vývin dětí. Všechny dřevěné hračky Janod mají jistý vzdělávací význam, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s dřevěnými hračkami se rozvíjí jemná motorika dětí, zkoumáním dřevěných povrchů se rozvíjí i hmatová citlivost rukou. Vymýšlením různých činností a příběhů se rozvíjí fantazie a představivost dětí, nemluvě o kreativitě. Dřevo na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se neodštěpovalo. Janod je držitelem certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), což označuje dřevo, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů bez narušení rovnováhy v přírodě a omezování původních obyvatel. Úžasný design, barevné provedení, jemný dřevěný povrch a skvělé doplňky jsou zárukou toho, že se vaši malí chlapci či holčičky s kuchyňkou Janod vždy zabaví.

Janod je kvalitní výrobce zabývající se výrobou prvotřídních dřevěných hraček, které jsou hravé a rozvíjejí inteligenci dětí. Jsou to hračky s francouzským designem, které mají veselé barvy a hebký povrch. Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že si děti hrají a baví se v naprosto bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti pro vaše ratolesti jsou hračky Janod charakterizovány i atraktivním provedením a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta. Kvalitu tohoto výrobce dokazuje i ​​několik mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • dřevěná kuchyňka s 8 doplňky
  • rozměry 60*34*83 cm
  • pestrobarevné provedení
  • dřevo pochází ze zodpovědně obhospodařovaných lesů, které nijak nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • vhodná pro děti od 3 do 8 let
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • rozvíjí dětskou motoriku, hmatovou citlivost, fantazii a představivost, kreativitu
  • děti se učí barvy a tvary
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu60*34*83 cm
Celková výška83 cm
Výška pracovní plochy50 cm
Typwood
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.