Dřevěná kachní rodinka Baby Forest Janod na tahání od 12 měsíců

Popis produktu

Janod dřevěná hračka na tahání ze série Baby Forest kachní rodinka je pěkná hračka ze dřeva s jedinečným francouzským designem vhodná pro děti od 12 do 36 měsíců. Dřevěná tahací hračka kachna má pestré barvy a úžasný design, díky čemuž je to ideální dárek pro vaše nejmenší. Hračku tvoří 3 veselé kachničky spojené dřevěnou tyčkou zdobenou pěknou barevnou dekorací, rozměr hračky je 29*7*12 cm. Dřevěné kolečka na hračce zajistí hladkou jízdu na různých površích.

Janod kachní rodinka ze dřevašňůrku, aby ji děťátko mohlo snadno chytit a vydat se s ní do světa. Děti si prostřednictvím tahací hračky rozvíjejí motoriku rukou, poznávají barvy a tvary, je to skvělý společník na objevování vnějšího, neznámého světa pro malé dobrodruhy. Dřevěné kachničky na tažení jsou nadčasová hračka, vyrobená z kvalitního dřeva a zdravotně nezávadných a odolných barev od francouzské firmy Janod. Potěšte děti touto pěknou nadčasovou dřevěnou hračkou.

Dřevěné hračky jsou dnes ve světě velmi populární a to ne nadarmo. Všechny dřevěné hračky Janod mají jistý vzdělávací význam, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s dřevěnými hračkami se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním dřevěných povrchů se zvyšuje a rozvíjí hmatová citlivost. Dřevěné hračky Janod jsou vhodné pro dětičky od jednoho roku, jejich povrchová úprava je zdravotně nezávadná, takže i když si menší dítě dá hračku do pusy, nehrozí zdravotní rizika. Dřevo na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se neštípilo.

Janod je renomovaná francouzská společnost, která vyvíjí prvotřídní dřevěné hračky pro děti, které jsou jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí, mají veselé barvy a hebký povrch. Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti jsou hračky Janod charakterizovány i atraktivním provedením a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta.

Vlastnosti

  • dřevěná kachní rodinka na tahání
  • s dřevěnými kolečky
  • dřevo pochází ze zodpovědně obhospodařovaných lesů, které žádným způsobem nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • vhodná pro děti od 12 do 36 měsíců
  • rozměry 29*7*12 cm
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • rozvíjí dětskou motoriku, fantazii
  • děti se učí poznávat barvy, tvary
  • má pestré barvy na zaujetí děťátka
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu29*7*12 cm
Rozměry balení32*8*14 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,27 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.