Dobrodružná dráha Adventure Course Smoby 4 chodníky a 4 oporné body na rozvoj pohybových smyslů dětí od 24 měsíců

Popis produktu

Dobrodružná dráha Adventure Course od francouzského výrobce Smoby přinese dětem od 2 do 6 let spoustu příležitostí k procvičení pohybových schopností, reflexů, zlepšení prostorového vnímání a koordinace celého těla. Hravým způsobem přijdou na to, jak správně udržovat rovnováhu, přičemž se mohou těšit na různé úrovně obtížnosti, které jim nabídne dráha o celkové délce 3,5 metru a nosnosti až 50 kg.

Dráha se skládá z pevných a odolných plastových dílů, tvoří ji 4 chodníky a 4 opěrné body, které lze libovolně propojovat a kombinovat, takže se děti ani na chvíli nenudí. Využijí ji v interiéru i exteriéru, po celý rok si na ní mohou hrát a soutěžit se svými sourozenci a kamarády. Její povrch je chráněn anti UV filtrem, své krásné barvy si zachová i po letech používání a skvěle odolává vlivům počasí. Jednotlivé díly jsou protiskluzové, mají silné a odolné stěny díky výrobní technologii Blow Moulding.

Tréninkové a soutěžní aktivity:

  • vytvoření dráhy, po které musí dítě co nejrychleji přelézt po kolenou, přičemž se nesmí nohou dotknout země
  • stání na opěrném bodě na jedné noze a udržování rovnováhy, případně skákání z jednoho opěrného bodu na druhý, až do cíle
  • překonávání dráhy 2 dětmi, přičemž první vede druhé, které má zavřené oči a ruce má položené na ramenou prvního dítěte
  • překonávání dráhy pozpátku
  • překonávání dráhy s rozpaženýma rukama, přičemž se dítě pohybuje po dráze stranou
  • překonávání dráhy s libovolnou překážkou umístěnou na dráze

Děti se díky dráze naučí rozeznávat jednotlivé barvy dílů a zvykají si na rozdílný povrch terénu, po kterém kráčejí. Rovněž si všímají výškových rozdílů, jelikož se dráha dá přizpůsobit na stoupání i klesání. Tréninková dráha je vhodná i pro hru více dětí, které si vyzkoušejí svoji šikovnost při různých hrách, samostatně nebo v týmech. Soutěží v pohodlí svého domova, ať už na zahradě nebo uvnitř v domě nebo bytě a hravým způsobem posilují své tělo. Zlepšují si také komunikační schopnosti, získávají zdravé sebevědomí a vytvářejí si pevnější sociální vazby.

Po každé hře lze dráhu jednoduše sbalit a uklidit zpět do krabice. Francouzský výrobce Smoby přináší dětem kvalitní hračky pro děti již celá desetiletí. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Hračky Smoby představují tu nejlepší volbu pro každé dítě.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu72*41*16 cm
Celková výška16 cm
Hmotnost5,18 kg
Nosnostmax. 50 kg
Set produktůNe
gift SS2024ECO109-A Športový set
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.