Domek snů Activity Kiddieland se světlem a zvukem od 18 měsíců

Popis produktu

Kiddieland domeček snů Activity je hrací dům, který má ze všech stran jiné funkce a výzdobu. Domeček pro dětiotevíratelné a uzavíratelné dveře, hodinky s ručičkami, zvířátka s květinkami, kompletní výbavu pokojů a klavír s různými písničkami. Po stisknutí obrázků každý vydává své charakteristické zvuky, hlasy nebo melodie. Když se otevřou dveře chladničky, dítě si může vybrat z bohaté zásoby jídla a přitom každé zahraje hezkou hudbu. Dětský domeček pro nejmenší děti ve tvaru kufříku má ouško a díky němu je snadno přenosné.

Je to velmi kvalitní a pevná hračka pro děti již od 12 měsíců, se kterým se vyhrají i další sourozenci a kamarádi dlouhá léta a vždy funguje jako nové. Má spoustu zvukových a světelných a mechanických funkcí, které děti, když objevují svět, mají velmi v oblibě. Rádi stlačují různá tlačítka a figurky, vytáčejí páčkami a kroužky doprava doleva nahoru dolů, kroutí, posouvají, otevírají a přitom sledují reakci na svůj pohyb - když hračka jednou houkne, zahraje melodii, zabliká, pohne se jiná část hračky, rozsvítí se světýlka, ukážou se jiné obrázky.

Po stisknutí některých postaviček se ozve zvuk, jaký k němu patří, jako u zvířátek kuřátka zapípá kuřátko. Děti se hrou učí rozeznávat tvary zvuky a barvy, jemnou motoriku a cit pro hudbu a rytmus. Hračka obsahuje baterie 2xAA. Dům pro děti na hraní je v kombinaci pestrých barev, které působí velmi pozitivně. Barva dominantní červené, modré, žluté a fialové barvy dítě zaujme na první pohled. Je to krásná hračka pro nejmenší děti, vyrobena z pevného a odolného plastového materiálu, který má oblé hrany a je sametový na dotek. Dítě s tímto multifunkčním domečkem se zvukem a světlem zažije spoustu zábavy.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
Rozměry produktu20*14*21 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.