Domeček Triangle Villa PalPlay trojúhelníkový půdorys pestrobarevný

Popis produktu

Domeček pro děti od výrobce PalPlay Triangle Villa je krásný dětský domeček převeden v pestré barevné kombinaci. Domeček pro děti je vhodný pro děti od 3 let. Výška domku je 126 cm, délka 102 cm a šířka 95 cm. Domeček pro děti je pevný a stabilní s otevíratelnými okenicemi a zahradními dvířky. Šikovně se vejde i do malého dětského pokoje. Domek má trojúhelníkový půdorys. Jeho bezpečnost je zaručena díky kvalitním a odolných plastovým materiálem. Dítě má k dispozici dostatek prostoru na hraní. Domeček pro děti je krásný a vzdušný díky množství oken a otvorů. Během slunečných letních dnů dětem domeček poskytuje dostatek čerstvého vzduchu a stín.

Provedení dětského domku PalPlay je v červeno-modro-žluto-hnědé barevné kombinaci. Dětský domeček Triangle Villa je vyroben z kvalitních odolných plastů, což zaručuje dlouholetou trvanlivost. Je vhodný pro chlapečky i holčičky. Domeček pro děti perfektně zapadne do vaší zahrady či na dvůr. Domek má členitý reliéf povrchu stěn a plast je příjemný na dotek. Má velmi jednoduchou montáž a demontáž. Děti hru v dětském domečku milují a stane se součástí jejich dětství. V domku pro děti se pohodlně zahraje jedno a více dětí. Hra v dětském domku rozvíjí u dětí komunikační schopnosti, a pomocí her napodobují dospělé.

Podnětné prostředí domku podporuje děti v rozvoji slovní zásoby. Dětský domeček je na rozdíl od dřevěných domků krásně barevný, což podporuje u dětí fantazii, hravost a probouzejí v dětech představivost a scénky z pohádek. Dětský domeček PalPlay bude mít úspěch nejen u vašich dětí ale i u jejich kamarádů. Je to krásný doplněk na dvůr či zahradu. Vlastní domek je splněným snem pro všechny děti. Věkově je vhodný pro všechny děti od 3 let. Dětský domeček se montuje a demontuje jednoduchým způsobem a proto pokud ho už nebudou děti používat, rozložený nezabírá mnoho místa. Tento dětský zahradní domek vykouzlí úsměv na tváři každého dítěte.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
Rozměry produktu95*102*126 cm
Celková výška126 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.