Domeček pro panenku Cocoon Nursery Natur D'Amour Baby Nurse Smoby denní a noční zóna s elektronickými funkcemi 20 doplňků

Popis produktu

Domeček pro panenku Cocoon Nursery Natur z kolekce Baby Nurse od francouzského výrobce Smoby zabaví všechny děti a zejména holčičky od 3 let, které rády pečují o své panenky. Multifunkční domeček s elektronickým modulem sestává z denní zóny, noční zóny a jídelní části. Díky tomu může dítě poskytnout panence komplexní péči – v noční zóně uspává miminko na postýlce, v denní zóně mu poskytuje každodenní péči, myje ho, ošetřuje, myje zoubky, měří teplotu a na jídelní židli bude panenku pravidelně krmit. Centrum péče o panenku je vyhotoveno v krásných pastelových barvách a je vhodné pro panenku o maximální velikosti 42 cm.

Součástí domečku pro panenky je i sada 20 doplňků, díky kterým získají děti realističtější zážitky při hře na rodiče. Těšit se mohou na repliku kamery, elektronický telefon s melodiemi, plenku, láhev na krmení, talířek, lahvičku s dávkovačem, láhev s mlékem, kartáček na zuby, mechanický teploměr, sklenici dětské výživy, lžičku a další skvělé doplňky. Velkou radost budou mít také z nádherné panenky, která je součástí balení. Domeček pro panenku má spoustu úložného prostoru, kam se dají doplňky ukládat a tak se naučí udržovat pořádek a čistotu. Dítě si při hře na rodiče rozvíjí jemnou motoriku, trénuje si jazykové dovednosti, získává pocit zodpovědnosti a přibližuje se světu dospělých.

Rozměry domečku jsou 59*43*48 cm. Francouzský Smoby je přední výrobce hraček, které se vyznačují osobitým vzhledem a všestranně rozvíjejí vaše děti. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Barvy na hračkách Smoby rozvíjejí v dětech kreativitu a individualitu, upoutají každé i nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu59*43*48 cm
Rozměry balení40*19*52 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Barvahnědá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.