Domeček pro panenku Baby Nurse Doll's Play Center Smoby trojkřídlý s 23 doplňky pro panenku

Popis produktu

Dětský domeček pro panenku Baby Doll's Play Center je nadčasová multifunkční hračka, která poskytuje dětem mimořádně velký prostor pro hry s panenkou. Domeček pro panenky je vhodný pro holčičky od 3 let a sestává ze tří hracích částí. Malá maminka může koupat svou panenku v koupelně s růžovou vaničkou, která je doplněna o sprchu z limitované Zlaté edice. Samozřejmostí je i přebalovací pultík, který je hned vedle vaničky. Svou panenku nakrmí v kuchyni v jídelní židli a pak ji může položit do postýlky, nad kterou je i kolotoč se srdíčky a ptáčky pro lepší spánek panenky. Domeček pro panenky je v krásných odstínech růžové, kterou doplňuje šedá barva. Spolu vytváří úžasné pečovatelské centrum, ve kterém panenka a její malá maminka mají k dispozici vše potřebné. Pro tento domeček je vhodná panenka s maximální výškou 42 cm, která není součástí balení.

Dítě má v kuchyňce k dispozici umyvadlo a bohatou sadu 23 doplňků jako hrnec s poklicí, talířek ve tvaru srdíčka se lžičkou na krmení, láhev na mléko, krabici se sušeným mlékem, sprchový šampon, teploměr a různé další doplňky. Domeček v sobě skrývá i mikrovlnou troubu, ve které se dá rychle ohřát dobrota pro panenku. Domeček poskytne holčičce množství úložného prostoru na doplňky. Malá maminka jistě ocení i noční lampičku a fotorámeček, do kterého si může dát fotku spolu se svou panenkou. Výhodou dětského domečku pro panenky je jeho nenáročnost na prostor. Jednotlivé strany domečku se dají snadno sestavit dohromady.

Díky kolečkům si může dítě vzít pečovatelské centrum kamkoliv s sebou nebo uložit na místo, kde nezabírá mnoho prostoru. Sestavený dětský domeček pro panenky na nejmenší části je vysoký 72 cm a jeho celkové rozměry v rozloženém stavu jsou 150*71*72 cm. Potěšte své dítě touto unikátní hračkou. Péče o panenku je součást hry s panenkou, kdy děti napodobují své rodiče. Hra dítěte s panenkou rozvíjí kognitivní, motorické schopnosti a samostatnost. Děti rády předstírají, že jejich panenka je opravdová. Krmí ji, koupou, přebalují, uspávají. Hra s dětskou panenkou je pro děti důležitá i při rozvíjení komunikačních a jazykových schopností.

Francouzský renomovaný výrobce dětských hraček Smoby se zabývá produkcí kvalitních a jedinečných hraček svým designem jako i funkčností. Je lídrem na trhu a hračky jsou vyrobeny ze zdravotně bezpečného a kvalitního plastového materiálu, který prošel evropskými testy kvality. Dětský domeček pro panenku Baby Doll's Play Center je krásná a jedinečná hračka svého druhu, která zaručí vaší malé princezně dlouhé hodiny strávené hrou se svou oblíbenou panenkou. Hračky Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu150*71*72 cm
Celková výška72 cm
Rozměry balení80*23*63 cm
Celková délka150 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost6,1 kg
Barvarůžová
Vhodné pro panenku32 - 42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.