Domeček pro kočičku Cat's House Veterinary Smoby elektronický se zvuky a skluzavka s houpačkou a 6 doplňků

Popis produktu

Stylový a nadčasový domeček pro kočičku od francouzského Smoby si získá všechny děti a zejména holčičky od 3 let, které si rády hrají se zvířátky. Pestrobarevný domek s 2 patry v sobě skrývá praktickou houpačku, přenosný box, herní zónu se zavěšenou myškou, prostor na krmení a skluzavku, na jejímž konci se nachází odrážecí rampa. Z ní skočí po stisknutí tlačítka kočička dítěti rovnou do náruče. V 6dílné sadě doplňků se nachází kartáč na česání zvířátka, zrcátko, které se dá připnout k domku, lopatka, kočičí trus, miska na krmení. Součástí domečku je i plyšová kočička se zvuky, se kterou bude mít dítě ještě realističtější zážitky. Naučí se o ni starat, krmit ji, česat ji, díky boxu si ji může brát s sebou na návštěvy a výlety.

Originální domeček s elektronickou kočičkou představuje vynikající dárek pro děti, které touží mít doma své vlastní zvířátko. Při hře s domečkem si rozvíjejí fantazii a představivost, jemnou motoriku a učí se odpovědnosti při péči o kočičku. Získají nového plyšového kamaráda, který s nimi vydrží dlouhá léta. Celý domeček se dá snadno kamkoli přenést, v horní části má robustní rukojeť a jeho váha je pouze 2,7 kg. Kočička funguje na 3 baterie typu LR44, které jsou součástí balení (testovací). Rozměry domečku jsou 48*44*57 cm, celková výška je 57 cm.

Smoby už dlouhá léta přináší dětem moderní hračky s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a nadčasového vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu48*44*57 cm
Celková výška57 cm
Rozměry balení50*15*66 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,7 kg
NoteBattery: 3 x LR44 included
Barvazelená
Vhodné pro panenku36 - 42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.