Domeček My Little Farm House Starplast s okenicemi od 24 měsíců

Popis produktu

Starplast dětský domeček My Little Farm House je krásný prostorný domeček pro děti od 2 let. Během horkých letních dnů dělá příjemný chládek a stín. Domek je vzdušný a proto má zároveň dostatek velkých oken, aby přes něj profouknout svěží vánek a pronikalo dostatek světla. Děti se v něm cítí příjemně, hrají se ve stínu na zemi, případně pokud jim dáme dnu stůl, mohou si kreslit, obědvat nebo hrát v dětském domku na návštěvy. Bezpečnost domku zaručují jeho odolné plastové stěny. Dítě stráví hrou dlouhé hodiny, a bude ho provázet během jeho celého dětství.

Každé okno má otevíratelné okenice, a celý domek můžeme vesele vyzdobit nálepkami. Starplast My Little Farm House má výšku 127 cm a půdorys 118*106 cm. Je vyroben z kvalitních a odolných plastů, které vám vydrží dlouhá léta. Domeček pro děti má jednoduchou montáž a demontáž. Je prostorný a převeden v krásných svěžích barvách zelené žluté a červené barvy. Perfektně zapadne do vaší záhady či na dvůr. Vnější stěny domku mají pěkný tvar připomínající imitaci dřeva a reálného domečku. Hra v dětském domku u dětí rozvíjí u dětí komunikační schopnosti, a pomocí her napodobují dospělé.

Podnětné prostředí domku podporuje děti v rozvoji slovní zásoby. Dětský domeček je na rozdíl od dřevěných domků krásně barevný, což podporuje u dětí fantazii, hravost a probouzejí v dětech představivost a scénky z pohádek. Dětský domeček Starplast bude mít úspěch nejen u vašich dětí ale i u jejich kamarádů. Je to krásný doplněk na dvůr či zahradu. Vlastní domek je splněným snem pro všechny děti. Věkově je vhodný pro všechny děti od 2 let. Zahardní domeček se montuje a demontuje jednoduchým způsobem a proto pokud ho už nebudou děti používat, rozložený nezabírá mnoho místa. Tento dětský zahradní domek vykouzlí úsměv na tváři každého dítěte.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
Rozměry produktu118x106x127 cm
Celková výška127 cm
Rozměry balení129*103*12 cm
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.