Domeček Mademoiselle House Janod textilní

Popis produktu

Janod textilní domek Mademoiselle House je úžasná hračka pro dívky od 3 do 8 let. Domeček na hraní má rozměry 116*85*117 cm, s celkovou výškou 117 cm je ideální pro všechny malé holčičky. Domek má barevné provedení v růžových odstínech, jsou na něm krásné pestré kresby a obrázky, má 5 otvorů. Dívčí domek je textilní, tedy snadný na přenos, můžete ho svým malým ratolestem postavit kdekoliv v zahradě nebo na dvoře a zaručíte jim tak hodiny plné zábavy a vymýšlení. Dětský textilní domeček pomáhá rozvíjet dětskou fantazii, kreativitu a tvořivost. Domeček pro dívky je nadčasová hračka v krásných barvách, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev.

Hračky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Všechny hračky Janod mají jistý vzdělávací význam, protože ve velké míře přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s hračkami Janod se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním povrchů se posiluje hmatová citlivost. Dívky si vymýšlením různých příběhů v domku rozvíjejí fantazii a tvořivost, péčí o domácnost se přibližují světu dospělých. Dětský domeček Janod se díky svému jedinečnému designu, kvalitním materiálům a barevnému provedení stane oblíbených prostředkem na hru každého děvčátka. Děti budou mít díky domku dostatek soukromí na hru a budou při tom na čerstvém vzduchu.

Janod je renomovaná francouzská společnost, jejímž historie sahá do roku 1970. Zabývá se výrobou prvotřídních hraček pro děti, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny nejpřísnější bezpečnostní standardy a předpisy. Kromě maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti již desítky let. Za kvalitou francouzské značky Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • dětský textilní domeček
  • rozměry 14,5*13,5*8,5 cm
  • s otevíracími okny a dveřmi
  • v růžových odstínech
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodný pro děti od 3 do 8 let
  • ideální na rozvoj jemné motoriky, hmatové citlivosti, fantazie a kreativity
  • děti se přibližují světu dospělých
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • unikátní francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu116*85*117 cm
Celková výška117 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.