Domeček Jura Lodge Smoby s UV filtrem od 24 měsíců

Popis produktu

Dětský domeček Smoby Maison Jura Lodge má jedinečný design, který si získá přízeň každého dítěte na první pohled. Má pevné a stabilní dvojité plastové stěny, které odolávají i silnému větru a vlivům počasí. Povrch dětského domečku obsahuje jedinečný anti UV filtr, který chrání barvy domku před vyblednutím a tak zůstanou krásné zářivé během dlouhých let. Jedinečnost anti UV filtru je, v tom, že domek vypadá i po letech stále jako právě vybaleno z krabice. Dětský domeček Smoby se montuje a demontuje velmi jednoduchým způsobem. Po rozložení domeček pro děti nezabírá mnoho místa, a tak se nemusíte obávat že vám bude doma překážet. Stabilita domku je zaručena díky kvalitním plastovým materiálům, které jsou pevné a mají odolné vlastnosti. Plastový povrch je na dotek sametový a jemný k dětským ručkám. Jeho hrany jsou oblé, a proto si děti nemohou při hře ublížit. Dětský domeček Maison Jura Lodge od Smobyatypický tvar s jemně zaoblenými stěnami s krásné barevné kombinaci červené, zelené a bílé barvy.

Pro svou nadčasovou jednoduchost a prostorný vnitřní prostor patří mezi nejoblíbenější domky. Vnitřní půdorys má rozměry 128*117 cm a jeho výška je 132 cm. Na oknech jsou šedo-hnědé pastelové okenice s vyřezaným srdíčkem a zadní okno je kulaté a pod ním se po celé délce vine jako ozdoba větve stromu s listím. Vhodné pro děti od 2 let. Tento jedinečný domeček pro děti potěší na dlouhá léta každé dítě. Výška dveří je 90 cm a šířka dveří je 40 cm. Smoby je francouzským výrobcem dětských hraček, který zaručuje kvalitu a odolnost domku vyrobeného podle evropského standardu. Francouzská značka Smoby je zárukou kvality ověřena během dlouhých let své existence. Hra v dětském domku je atraktivní pro všechny děti v různém věku. Umí se v něm hrát dlouhé hodiny spolu se svými kamarády či sourozenci.

Domečky pro děti Smoby patří k nejkvalitnějším na trhu, díky své vysoké odolnosti a kvalitě. Požitek ze hry v domku je jedinečný díky důslednému ergonomickému řešení a děti mají uvnitř hodně místa na hraní. Hra v dětském domku u dětí rozvíjí komunikační schopnosti a pomocí her napodobují dospělé. Podnětné prostředí domku podporuje děti v rozvoji slovní zásoby. Dětský domeček Smoby je na rozdíl od dřevěných domků krásné barevný, což podporuje u dětí fantazii, hravost a probouzejí v dětech představivost a scénky z pohádek. Domeček pro děti Smoby bude mít úspěch nejen u vašich dětí ale i u jejich kamarádů. Je to krásný doplněk na dvůr či zahradu. Vlastní domek je splněným snem pro všechny děti.

Vlastnosti

  • kvalitní plastový domeček na dvůr nebo zahradu
  • snadná montáž a demontáž
  • jemně zaoblené stěny
  • otevíratelné okenice
  • střecha s imitací střešní krytiny a stěny s reliéfem dřeva
  • inspirovaný nejnovějšími architektonickými trendy
  • je pevný a stabilní
  • díky velké hmotnosti odolává vlivům počasí
  • celková výška 132 cm, rozměry dveří 90*40 cm
  • kvalitní francouzský výrobek
  • ze sametově jemného plastu
  • vhodný pro chlapce i dívky od 2 let
  • zahraje se s ním několik dětí, je dostatečně prostorný
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu132*116*132 cm
Celková výška132 cm
Rozměry balení97*34*122 cm
Hmotnost24,90 kg
Set produktůAno
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.