Domeček Galilee Village House Starplast žluto-červený od 24 měsíců

Popis produktu

Starplast dětský domeček Galilee Village House obdélníkový půdorys s rozměrem 140*108 cm. Jeho výška je 115,5 cm. Má zajímavé asymetrické provedení. Průčelí domečku pro děti hned pod šikmou střechou je zdobené hodinami a pod nimi je otvor s poštovní schránkou a obrázkem listu. Vedle je velké okno s otevíratelnými okenicemi a obdélníkovým květináčem na pěstování kytiček. Pokud zasadíte do země květináče semínka květin, dítě je zalévá a pozoruje růst květin. Dveře dětského domečku jsou poloviční.

Obě boční strany dětského domečku mají kulaté okna a jsou zdobené reliéfem plotu, stromu a kočičky s květinkami. Zadní strana dětského domečku má dvě vysoká okna, které jsou členěny na menší okna a pod jedním z nich je květináč. Díky množství oken je celý domek světlý a proudí v něm čerstvý vzduch i přes horké letní dny, kdy děti uvítají chladný stín v domku a hrají se v něm. Domek je pro jedno ale i více dětí od 2 let. Domeček pro děti Starplast je vyroben v krásných barvách žluté, zelené a červené. Je vhodný pro malé holčičky i chlapečky.

Hra v dětském domku rozvíjí u dětí komunikační schopnosti, a pomocí her napodobují dospělé. Podnětné prostředí domku podporuje děti v rozvoji slovní zásoby. Dětský domeček je na rozdíl od dřevěných domků krásné barevný, což podporuje u dětí fantazii, hravost a probouzejí v dětech představivost a scénky z pohádek. Dětský domeček Starplast bude mít úspěch nejen u vašich dětí ale i u jejich kamarádů. Je to krásný doplněk na dvůr či zahradu. Vlastní domek je splněným snem pro všechny děti. Věkově je vhodný pro všechny děti od 2 let. Dětský domeček se montuje a demontuje jednoduchým způsobem a proto pokud ho již nebudou děti používat, rozložený nezabírá mnoho místa. Tento dětský zahradní domek vykouzlí úsměv na tváři každého dítěte.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
Rozměry produktu140*108*115,5 cm
Celková výška115,5 cm
Rozměry balení134*104*13 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.