Domeček Pretty Blue Smoby se zasouvací okenicí a UV filtrem od 24 měsíců

Popis produktu

Dětský domeček Smoby Pretty Blue má jedinečný design, který si získá přízeň každého dítěte na první pohled. Má pevné a stabilní dvojité plastové stěny, které odolávají i silnému větru a vlivům počasí. Povrch dětského domečku obsahuje jedinečný anti UV filtr, který chrání barvy domku před vyblednutím a tak zůstanou krásně zářivé během dlouhých let. Jedinečnost anti UV filtru je v tom, že domek vypadá i po letech stále jako právě vybalený z krabice. Dětský domeček Smoby se montuje a demontuje velmi jednoduchým způsobem. Po rozložení domeček pro děti nezabírá mnoho místa, a tak se nemusíte obávat, že vám bude doma překážet. Stabilita domečku je zaručena díky kvalitním plastovým materiálům, které jsou pevné a mají odolné vlastnosti. Plastový povrch je na dotek sametový a jemný k dětským ručkám. Jeho hrany jsou oblé, a proto si děti nemohou při hře ublížit.

Dětský domeček Pretty Blue od Smoby má jedinečnou zásouvací okenici zářivě modré barvy a mřížkované okno v krásné barevné kombinaci modré, šedé. zelené a bílé barvy. Barvy perfektně zapadnou do architektury vaší zahrady či dvora, a stanou se tak pěknou ozdobou. Pro svou nadčasovou jednoduchost a prostorný vnitřní prostor patří mezi nejoblíbenější domečky. Vnitřní půdorys má rozměry 98*111 cm a jeho výška je 127 cm. Dětský domeček Pretty Blue má střechu šedé barvy s imitací střešní krytiny. Celý domek je dotvořen reliéfem připomínajícím stavební materiál s detaily ve tvaru květináčů. Smoby je francouzským výrobcem dětských hraček, který zaručuje kvalitu a odolnost domku vyrobeného podle evropského standardu. Francouzská značka Smoby je zárukou kvality ověřena během dlouhých let své existence. Hra v dětském domečku je atraktivní pro všechny děti v různém věku. Umí si v něm hrát dlouhé hodiny spolu se svými kamarády či sourozenci.

Domečky pro děti Smoby patří k nejkvalitnějším na trhu, díky své vysoké odolnosti a kvalitě. Požitek ze hry v domečku je jedinečný díky důslednému ergonomickému řešení a děti mají uvnitř hodně místa na hraní. Hra v dětském domečku u dětí rozvíjí komunikační schopnosti a pomocí her napodobují dospělé. Podnětné prostředí domku podporuje děti v rozvoji slovní zásoby. Dětský domeček Smoby je na rozdíl od dřevěných domečků krásně barevný, což podporuje u dětí fantazii, hravost a probouzí v dětech představivost a scénky z pohádek. Domeček pro děti Smoby bude mít úspěch nejen u vašich dětí ale i u jejich kamarádů. Je to krásný doplněk na dvůr či zahradu. Vlastní domeček je splněným snem pro všechny děti.

Vlastnosti

  • kvalitní plastový domeček
  • zasouvací okenice
  • dvojité plastové stěny
  • střecha s imitací střešní krytiny
  • inspirovaný nejnovějšími architektonickými trendy
  • je pevný a stabilní
  • díky velké hmotnosti odolává vlivům počasí
  • celková výška 127 cm, rozměry dveří 91 * 42 cm
  • kvalitní francouzský výrobek
  • ze sametově jemného plastu
  • vhodný pro chlapce i dívky od 2 let
  • zahraje si s ním několik dětí, je dostatečně prostorný
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu99*110*127 cm
Celková výška127 cm
Rozměry balení99*20*115 cm
Celková délka110 cm
UV filterAno
Dvojité stěnyAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost12,50 kg / 14,75 kg
Barvatyrkysová
Set produktůNe
gift SS2024ECO4482 Kosačka na trávu
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.