Domeček Přátel Smoby s kuchyňkou a elektronickým zvonkem

Popis produktu

Domeček Friends House od francouzského výrobce Smoby je fantastický domeček do zahrady, se kterým si zahraje i několik dětí. Stěny domečku jsou bílé, s šedými, oranžovými a zelenými prvky. Díky originálnímu barevnému provedení domeček Smoby krásně zapadne na každý dvůr či zahradu. Domeček pro děti je stabilní, pevný a bezpečný. Zahradní domeček má hmotnost 33,5 kg a proto odolává vlivům počasí, stojí pevně a stabilně. Celková výška domečku je 172 cm. Jeho půdorys má rozměry 221*155 cm. Zajímavým detailem domečku je kuchyňka, která v sobě zahrnuje dřez se stojanem na nádobí a s několika věšáky na zavěšení kuchyňského nářadí.

Aby byla hra v domečku maximálně realistická, domeček přichází se sadou nádobí a příborů pro dva. Pomocí nich si děti navaří v kuchyňce oběd a pak se mohou najíst u piknikového stolku. Piknikový stůl s lavičkami je také součástí dětského domečku. Dá se využít i jako jídelní koutek uvnitř domu. V přední části domečku jsou otvíratelná dvířka, 2 velká okna a 1 okno nahoře. Kuchyňka je s vnitřní částí propojená otevíratelným okénkem, přes které se dá servírovat připravené jídlo. Pod druhým velkým oknem se nachází květináček, do kterého si děti mohou zasadit květiny a starat se o ně. Boční stůl má rozměry 55*38 cm a lavička 23*16 cm. Otvor na dveřích má výšku 91 cm a šířku 41 cm. Součástí balení jsou baterie 2 x AAA/1,5V/LR03.

Zadní část domečku má dvojité mřížkované dveře, 2 velká okna a 1 malé okénko ve vrchní části. Oblíbenou součástí dětského domečku je elektronický zvonek, kterým se může ohlásit každá návštěva. Děti milují realistické hry a právě zvonek a vybavená kuchyňka umocňují zážitek ze hry na domácnost. Speciální vlastností domečku Smoby je anti UV filtr, který chrání plast před slunečním zářením. Je zárukou toho, že barvy na domečku vydrží dlouhá léta jako nové. Domeček je vhodný pro kluky i holky od 3 let, ale zahrají si s ním i starší děti. Dá se složit i rozložit velmi jednoduchým způsobem. Děti mají uvnitř hodně místa na hraní, zahrají si v něm i s kamarády.

Při hře s domečkem se rozvíjejí komunikační a jazykové schopnosti dětí, napodobují dospělé. Barvy na plastovém domečku jsou výrazné a zářivé, proto podněcují dětskou fantazii. Dětský domeček pochází od francouzského výrobce Smoby, který je výrobcem velmi kvalitních a jedinečných plastových hraček. Smoby je nejkvalitnější výrobce zahradních domečků, ale i mnoha dalších hraček. Plast na hračkách Smoby je sametový na dotek. Hrany na hračkách Smoby jsou zaoblené, aby se předešlo zranění dětí během hry. Splňují ta nejpřísnější kritéria bezpečnosti, proto je i domeček Smoby pro vás tou nejlepší volbou. Zahradní domeček pro děti je inspirován nejnovějšími trendy v architektuře. Které děťátko by nechtělo mít vlastní domeček, kde si může hrát dlouhé hodiny se svými kamarády?

Vlastnosti

  • unikátní dětský domeček s kuchyňkou
  • stabilní a odolná konstrukce
  • na každý dvůr nebo zahradu
  • reliéf na stěnách imituje stavební material
  • piknikový stůl s lavičkami
  • souprava nádobí s příbory pro dva
  • elektronický zvonek na dveřích
  • výška 172 cm
  • dostatečně prostorný pro více dětí
  • nádherné zářivé barvy
  • plast se speciálním anti UV filtrem, který chrání před vyblednutím
  • se zaoblenými hranami
  • kvalitní francouzský výrobek
  • vhodný od 3 let
  • pro kluky i holčičky
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu217*155*172 cm
Celková výška172 cm
Rozměry balení150*40*88 cm
Celková délka217 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
UV filterAno
Dvojité stěnyAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost34,50 kg / 39,5 kg
NoteBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Barvazelená
Set produktůNe
gift SS2024ECO4339 Vozík s náradím
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.