Domeček na pilířích Pilings House Smoby s 1,5 m dlouhou skluzavkou a žebříkem od 24 měsíců

Popis produktu

Dětský domeček na pilířích Pilings House je nádherný zahradní domeček pro všechny chlapce i holčičky od 2 let. Domeček pro děti je vyhotoven v zářivých barvách, takže si ho děti ihned oblíbí a je skvělým doplňkem do každé zahrady a dvora. Tento originální domeček stojí na pilířích s výškou 70 cm, díky čemuž může dětem nabídnout i skvělou skluzavku s délkou 1,5 metru, po které se mohou vesele klouzat. Do dětského domečku se vystupuje po protiskluzovém žebříku a děti si tak budou moci užít krásný výhled na zahradu z okének nebo z terasy před vchodovými dveřmi.

Při výrobě dětského domečku se použil kvalitní a odolný materiál, který zajišťuje pro děti maximální bezpečnost. Také je ozdoben pěknými dětskými motivy – květináče, ptáček a kočička. Bílo-zelená barva domečku v kombinaci s šedou střechou a bílými pilíři působí velmi realisticky a moderně. Na domečku jsou zasouvatelné okenice a otevíratelná dvířka, se kterými si děti rády zahrají. Povrch domečku je vybaven speciálním anti UV filtrem, který chrání domeček před slunečními paprsky, díky čemuž si zachová krásné zářivé barvy po dlouhá léta. Do prostorného dětského domečku s dvojitými stěnami se vejde několik dětí. Malí nezbedníci jistě využijí i prostor pod domečkem. Mohou si tam dát deku, hračky a hrát si v příjemném stínu.

Domeček na pilířích se dá velmi snadno složit i rozložit. Design tohoto domečku je promyšlený do nejmenších detailů, takže si rychle získá každé dítě. Domeček od Smoby představuje nejlepší volbu pro vaše ratolesti. Celkové rozměry dětského domečku na pilířích jsou 260*160*197 cm, přičemž celková výška je 197 cm. Rozměry samotného dětského domečku jsou 98*110*127 cm. Celková hmotnost domečku pro děti je 35 kg.

Dětský domeček pochází od francouzského výrobce Smoby, který je výrobcem velmi kvalitních a jedinečných hraček. Smoby je nejkvalitnější výrobce dětských domečků do zahrady, ale i mnoha dalších hraček. Hrany na hračkách Smoby jsou zaoblené, aby se předešlo zranění dětí během hry. Splňují ta nejpřísnější kritéria bezpečnosti, proto je i domeček Smoby pro vás tou nejlepší volbou. Plast na hračkách Smoby je jemný a příjemný, je to plast sametový na dotek.

Vlastnosti

  • originální zahradní domeček na pilířích
  • kvalitní skluzavka s délkou 150 cm
  • stabilní a odolná konstrukce
  • vhodný doplněk na dvůr nebo zahradu
  • realistický design a kvalitní dvojité stěny 
  • poloviční dveře a zasouvatelné okenice
  • prostorný pro hru více dětí
  • zářivé barvy s anti UV filtrem
  • zaoblené hrany
  • francouzský výrobek
  • pro chlapce i holčičky
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu260*160*197 cm
Celková výška197 cm
Rozměry balení120*50*100 cm
Celková délka260 cm
Délka plochy na klouzání150 cm
UV filterAno
Dvojité stěnyAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost35 kg
NoteHouse size: 98*110*127 cm
Barvazelená
Set produktůNe
gift SS2024ECO4339 Vozík s náradím
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.