Domeček Paw Patrol Playhouse Smoby s 2 okny se žaluziemi a 1 poloviční dveře UV filtr od 2 let

Popis produktu

Domeček Paw Patrol Playhouse od francouzského výrobce Smoby představuje skvělý dárek pro všechny děti od 2 let, které mají rády animovanou televizní sérii Tlapková patrola. V přední části domku se nacházejí poloviční dveře s obrázkem hrdinů – Chase, Marshall a Skye. Na stěně jsou v malých okénkách vyobrazeni také Rubble a Everest. Pohádkový domeček tak přinese dětem spoustu radosti při hře s jejich oblíbenými animovanými pejsky. Prostorný domeček je vybaven 2 okny se žaluziemi, díky čemuž si v něm budou děti užívat příjemný vánek a polostín i během horkých letních dnů.

Domeček má pevné stěny, vyznačuje se vysokou stabilitou a výborně odolává i nepříznivým povětrnostním podmínkám. Oblé hrany na domečku zaručí dětem bezpečnost při hraní a jeho plastový povrch je sametově jemný na dotek. Povrch domku je chráněn anti UV filtrem, takže jeho barvy nevyblednou ani po letech používání. Rozměry tohoto prvotřídního dětského domečku jsou 98*110*127 cm, jeho výška je 127 cm a celková délka 110 cm. Zahradní domek mohou dětičky používat i v exteriéru i interiéru, je skladný, umožňuje rychlé složení i rozložení.

Domek působí reálně také díky speciálně tvarovanému reliéfu, připomínající stavební materiál, používaný na skutečných domech. Na stěně jsou vyobrazeny květináče se zvířátky, nad vchodem je název Smoby a u něj jsou obrázky dvou pěkných motýlků. Děti do domku vcházejí polovičními zelenými dveřmi a na stěně se nacházejí také originální designové otvory, skrz které mohou sledovat okolí. Střecha působí realisticky díky imitaci střešní krytiny.

Domeček Paw Patrol se řadí mezi nejkrásnější domečky díky svému originálnímu francouzskému designu a prvotřídní kvalitě. Prostorný domeček je jako stvořený pro hru více dětí, sourozenců i kamarádů. Hra v domečku u dětí rozvíjí komunikační schopnosti, slovní zásobu a hrají se hry na různá povolání nebo na pohádkové postavy. Děti je velmi důležité vést k zodpovědnosti a domeček jim v tom pomáhá. Krásný design a barevný motiv domečku Paw Patrol v dětech podněcují rozvoj fantazie a představivosti, připadají si jako v pohádce.

Renomovaný francouzský výrobce Smoby vyrábí prvotřídní plastové hračky pro děti již celá desetiletí. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Hračky Smoby představují tu nejlepší volbu pro každé dítě.

Vlastnosti

  • plastový domeček nejvyšší kvality s motivem Tlapková patrola
  • 3 okna se 2 žaluziemi
  • střecha s imitací střešní krytiny
  • podle návrhu předních francouzských designérů
  • je pevný a stabilní
  • díky velké hmotnosti odolává vlivům počasí
  • kvalitní francouzský výrobek
  • oblé hrany, sametově jemný plast
  • vhodný pro chlapce i dívky od 2 let
  • dostatečně prostorný pro hru více dětí

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu98*110*127 cm
Celková výška127 cm
Rozměry balení99*20*115 cm
Celková délka98 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost12,1 kg
Barvažlutá
Set produktůNe
gift SS2024ECO4482 Kosačka na trávu
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.