Domeček PalPlay s pracovním stolem a svěrákem

Popis produktu

PalPlay je krásný barevný dětský domeček na hraní. Domeček pro děti je 111 cm vysoký. Má krásné barvy červené, žluté a zelené barevné kombinace. Domeček pro děti má otevíratelné okenice a zahradní dvoukřídlé vchodové dveře. Z jedné strany domku je pracovní stolek se svěrákem as složkami na nářadí. Je to skvělý dětský domeček pro malého řemeslníka, kde hrou stráví dlouhé hodiny. Bezpečnost domečku pro děti je zaručena odolnými a pevnými plastovými stěnami. Domeček pro děti PalPlay má velmi jednoduchou montáž a demontáž.

K nářadí patří i svěrák. Z druhé strany dětského domku je malá předzahrádka, se šikmou střechou. Domek je světlý, vzdušný a prostorný. Je vhodný pro děti od 3 let. Je vyroben z kvalitního a odolného plastu, který má dlouhotrvající vlastnosti. PalPlay domeček pro děti je vhodný pro chlapečky, který hrou v domku stráví krásné chvíle svého dětství. Domeček pro děti se stane ozdobou vaší zahrady či dvora. je to prostorný domek, a pohodlně se v něm zahraje 2 a více dětí. Hra v dětském domku rozvíjí u dětí komunikační schopnosti, a pomocí her napodobují dospělé. Podnětné prostředí domku podporuje děti v rozvoji slovní zásoby.

Domeček do zahrady je na rozdíl od dřevěných domků krásně barevný, což podporuje u dětí fantazii, hravost a probouzejí v dětech představivost a scénky z pohádek. Dětský domeček PalPlay bude mít úspěch nejen u vašich dětí ale i u jejich kamarádů. Je to krásný doplněk na dvůr či zahradu. Vlastní domek je splněným snem pro všechny děti. Věkově je vhodný pro všechny děti od 3 let. Zahradní domeček se montuje a demontuje jednoduchým způsobem a proto pokud ho už nebudou děti používat, rozložený nezabírá mnoho místa. Tento dětský zahradní domek vykouzlí úsměv na tváři každého dítěte.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
Rozměry produktu101*108*111 cm
Celková výška111 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.