Domeček Neo Jura Lodge Smoby 2 dveře 2 okna s okenice a krmítko pro ptáky od 2 let

Popis produktu

Hledáte kvalitní a originální dětský domeček? Francouzský výrobce Smoby přichází s moderním, rozšiřitelným domečkem Neo Jura Lodge pro kluky i holčičky již od 2 let. Revoluční novinka z dílny předních francouzských designérů zaručí vašim dětem množství radostně strávených chvil v interiéru i exteriéru. Domeček dětem nabídne 2 poloviční dveře, 2 okna s otevíratelnými okenicemi a originální krmítko pro ptáčky. Domeček působí velmi realisticky, jeho povrch je tvořen reliéfem z kamene a dřeva, spolu s obrázky zvířátek a kytiček. Prostorný interiér nabídne dětem dostatek místa na různé hry a zábavu.

 

Přizpůsobte domeček potřebám svého dítěte

Jedinečný a inovativní koncept domečku Neo Jura Lodge přichází s možností připojení různých doplňků. Děti milují různá technická vylepšení a samy se mohou rozhodnout, co jejich domeček potřebuje. K tomuto domku lze samostatně připojit letní kuchyňku, piknikový stolek i předzahrádku s květináči, takže si malí kuchaři a zahrádkáři přijdou na své. Vynikajícím doplňkem může být i komín, zvonek nebo okap s barelem na zachycování dešťové vody, spolu s konví na zalévání. Děti, které mají rády soukromí, určitě potěší celé dveře s klíčkem, spolu s otvorem na dopisy od pošťáka.

Prvotřídní kvalita s francouzským vzhledem

Domeček pro děti je vyroben z odolného plastového materiálu, který vydrží dlouhá léta a jeho povrch je jemný, sametový na dotek. Dětský domeček je vyhotoven v barevné kombinaci bílé, zelené, červené a šedé barvy a nádherný vzhled si zachová díky anti UV filtru, který spolehlivě ochrání barvy před slunečním zářením, takže i po dlouhé době vypadá jako nový. Domeček pevné a stabilní dvojité plastové stěny, které odolávají i silnému větru a vlivům počasí.

Prostor pro rozvoj dítěte

Rozměry tohoto domku jsou 116*124*132 cm a jeho celková výška je 132 cm. Dětský domeček Smoby se montuje a demontuje velmi jednoduchým způsobem. Po rozložení domeček pro děti nezabírá mnoho místa, a tak se nemusíte obávat, že vám bude doma překážet. Požitek ze hry v domku je jedinečný díky důslednému ergonomickému řešení a děti mají uvnitř mnoho místa na hraní. Hra v dětském domečku u dětí rozvíjí komunikační schopnosti a pomocí her napodobují dospělé.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky Smoby mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii.

Vlastnosti

  • zahradní domeček s otevíracími okenicemi a dveřmi
  • rozšiřitelný o další zařízení
  • realistický vzhled
  • vhodný do interiéru aj exteriéru
  • pro chlapce i holčičky od 2 let
  • odolná a maximálně stabilní konstrukce
  • anti UV filtr chrání barvy před vyblednutím
  • celková výška 132 cm
  • prostorný pro hru více dětí
  • sametově jemný plast se zaoblenými hranami
  • špičkový francouzský výrobek
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu116*124*132 cm
Celková výška132 cm
Rozměry balení99*30*122 cm
Celková délka124 cm
UV filterAno
Dvojité stěnyAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost17,3 kg
NotePossibility to add accessories
Barvazelená
Set produktůNe
gift SS2024ECO4339 Vozík s náradím
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.