Domeček My Neo House Smoby 1 dveře 2 okna s okenicemi a 2 kulatá okna rozšiřitelný od 2 let

Popis produktu

Překvapte své děti nejnovějším dětským domečkem My Neo House z dílny francouzských designérů Smoby. Špičkový rozšiřitelný domeček zaujme všechny děti od 2 let, které spolu s ním zažijí množství radostných chvil. Těšit se mohou na poloviční dveře s otvorem na dopisy od pošťáka, 2 okna s 2 otevíratelnými okenicemi a originální 2 kulatá okénka, takže se dovnitř dostane příjemný vánek během horkých letních dnů. Působí velmi realisticky, jeho povrch je vytvarován do reliéfu z kamene a dřeva, přičemž ho zdobí i pěkný obrázek ptáčků. Děti ho využijí nejen v zahradě a na dvoře, ale i v interiéru.

S domečkem My Neo House mají vaše děti možnost rozšířit vybavení domku o různé doplňky a příslušenství. Děti milují různá technická vylepšení a samy mohou rozhodnout, co jejich domeček potřebuje. K tomuto domku lze samostatně připojit letní kuchyňku, piknikový stolek i předzahrádku s květináči, takže si malí kuchaři a zahrádkáři přijdou na své. Vynikajícím doplňkem může být zvonek u dveří, okapová roura s barelem na zachycování dešťové vody, spolu s konvičkou na zalévání. Děti, které mají rády soukromí, určitě potěší celé dveře s klíčkem, spolu s otvorem na dopisy od pošťáka.

Domeček pro děti je vyroben z odolného plastového materiálu, který vydrží dlouhá léta a jeho povrch je jemný, sametový na dotek. Dětský domeček je vyhotoven v barevné kombinaci bílé, zelené, červené a šedé barvy a nádherný vzhled si zachová díky anti UV filtru, který spolehlivě ochrání barvy před slunečním zářením, takže i po dlouhé době vypadá jako nový. Domek má pevné a stabilní dvojité plastové stěny, které odolávají i silnému větru a nepříznivému počasí.

Rozměry tohoto domku jsou 120*115*135 cm a jeho celková výška je 135 cm. Dětský domeček Smoby se montuje a demontuje velmi jednoduchým způsobem. Po rozložení domeček pro děti nezabírá mnoho místa, a tak se nemusíte obávat, že vám bude doma překážet. Požitek ze hry v domku je umocněn prostorným interiérem, děti mají uvnitř mnoho místa na hraní. Hra v domku u dětí rozvíjí komunikační schopnosti a pomocí her napodobují dospělé. Získávají pocit zodpovědnosti, starají se o to, aby byl domek vždy v co nejlepším pořádku.

Francouzský Smoby již dlouhá léta přináší kvalitní plastové hračky pro děti různého věku. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Vlastnosti

  • zahradní domeček s otevíratelnými okenicemi a dveřmi
  • rozšiřitelný o další zařízení
  • realistický vzhled
  • vhodný do interiéru i exteriéru
  • pro chlapce i dívky od 2 let
  • odolná a maximálně stabilní konstrukce
  • anti UV filtr chrání barvy před vyblednutím
  • celková výška 135 cm
  • prostorný pro hru více dětí
  • sametově jemný plast se zaoblenými hranami
  • špičkový francouzský výrobek
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu120*115*135 cm
Celková výška135 cm
Rozměry balení120*50*92 cm
Celková délka115 cm
UV filterAno
Dvojité stěnyAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost22,5 kg / 25,7 kg
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.