Domeček Máša a medvěd Pretty Smoby se zasouvací okenicí od 24 měsíců

Popis produktu

Dětský domeček Máša a medvěd je nádherný pohádkový domeček do zahrady pro všechny děti. Je vhodný na hraní pro kluky i holčičky od 2 let. Děti si s ním však zahrají i ve vyšším věku. Má originální design, který byl inspirován nejnovějšími trendy v architektuře. Bílo-žlutá barva stěn domečku s hnědými detaily se krásně hodí do každé zahrady nebo na dvora. Celý dětský domeček je laděn v příjemných přírodních odstínech. Rozměry dětského zahradního domečku jsou 127*98*111 cm, jeho celková výška je 127 cm. Stěny domečku jsou dotvořeny reliéfem připomínajícím stavební materiál s detaily ve tvaru květináčů. Díky hmotnosti více než 12 kg stojí stabilně na zemi a dvojitým plastovým stěnám odolává vlivům počasí.

Domeček Smoby má jedinečnou vlastnost: obsahuje anti UV filtr, který chrání plastový materiál před škodlivými účinky slunečního záření. Barvy jsou proto zářivé a vypadají jako nové dlouhá léta. Pohádka Máša a medvěd, kterou byl inspirován tento zahradní domeček, je dnes velmi oblíbená mezi dětmi na celém světě. Máša je nezbedné děvčátko, které miluje vylomeniny, pohyb, sladkosti a rádo pokládá mnoho otázek. Její kamarád, medvěd Miša, je bývalý cirkusový medvěd, který v lese hledá (neúspěšně) zasloužený odpočinek. S nezbednou Mášou se nakonec skamarádí a spolu zažívají všelijaká dobrodružství. Na celém světě se prodávají miliony knih a DVD s touto pohádkou, děti si ji velmi rychle oblíbili a podobně si oblíbí i domeček s tímto pohádkovým motivem. Domeček má na sobě obrázky z pohádky Máša a medvěd.

Domeček pro děti Máša a medvěd se sestavit i rozložit velmi jednoduchým způsobem. Děti mají uvnitř hodně místa na hraní, zahrají si v něm i s kamarády. Je dostatečně prostorný, pro hru více dětí. Je vysoce odolný a bezpečný, patří mezi nejkvalitnější hračky na trhu. Zahradní domeček pro děti má jedinečnou zasouvatelnou okenici na okénku v hnědé barvě. Dvířka do domečku mají rozměry 91*42 cm. Poloviční dveře jsou vysoké 49 cm. Dětský domeček Pretty má střechu červené barvy s imitací střešní krytiny. Při hře s domečkem se rozvíjejí komunikační a jazykové schopnosti dětí, napodobují dospělé.

Barvy na plastovém domku jsou výrazné a zářivé, proto podněcují dětskou fantazii. Dětský domeček pochází od francouzského výrobce Smoby, který je výrobcem velmi kvalitních a jedinečných hraček. Smoby je nejkvalitnější výrobce dětských domečků do zahrady, ale i mnoha dalších hraček. Hrany na hračkách Smoby jsou zaoblené, aby se předešlo zranění dětí během hry. Splňují ty nejpřísnější kritéria bezpečnosti, proto je i domeček Smoby pro vás tou nejlepší volbou. Plast na hračkách Smoby je jemný a příjemný, je to plast sametový na dotek. Které děťátko by nechtělo mít vlastní domeček, kde si může hrát dlouhé hodiny se svými kamarády?

Vlastnosti

  • kvalitní plastový domeček
  • pohádkový motiv Máša a medvěd
  • zdobený pohádkovými obrázky
  • dvojitý plastové stěny
  • zasouvací okenice
  • střecha s imitací střešní krytiny
  • inspirovaný nejnovějšími architektonickými trendy
  • je pevný a stabilní
  • díky velké hmotnosti odolává vlivům počasí
  • celková výška 127 cm, rozměry dveří 91*42 cm
  • kvalitní francouzský výrobek
  • ze sametově jemného plastu
  • vhodný pro chlapce i dívky od 2 let
  • zahraje si s ním několik dětí, je dostatečně prostorný
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu127*111*98 cm
Celková výška127 cm
Rozměry balení99*20*115 cm
Celková délka110 cm
Hmotnost12,50 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.