Domeček cedrový Loft 150 Red Exit Toys velký s voděodolnou střechou červený

Popis produktu

Cedrový domeček Loft 150 Red od holandské značky Exit Toys zabaví chlapce a dívky na dlouhá léta! Velký prostorný domeček v červeném provedení ozdobí každou zahradu a dvůr, vytvoří příjemnou a útulnou atmosféru. Disponuje většími rozměry 188*159*149 cm i díky rozšíření, které lze připojit k domečku z levé nebo pravé strany. Montáž domku je jednoduchá a rychlá díky předpřipraveným dílům. Originální skandinávský vzhled domečku umocňují precizně vypracované detaily, 3 klasická okna, 2 okna s otevíratelnými okenicemi a plné dveře s okénkem, takže bude v domečku vždy dostatek světla.

Díky voděodolné střeše si děti mohou hrát v domečku i během dešťových přeháněk. Dřevěné domky Exit Toys jsou vyráběny z prvotřídního cedrového dřeva s certifikací FSC 100%, které je získáváno těžbou v souladu s přísnými standardy lesního hospodářství. Cedrové dřevo se neodštěpuje, vyznačuje se vysokou odolností vůči dešti a nepříznivým povětrnostním podmínkám, proto skvěle odolává i hnilobě. Domeček nemusíte před použitím ošetřovat, stačí jej pouze sestavit a dítě si v něm ihned může začít hrát i se svými sourozenci a kamarády. Váha domečku je 90 kg.

Holandská značka Exit Toys již dlouhá léta přináší dětem i dospělým prvotřídní outdoor hračky. Produkty Exit Toys splňují i ta nejpřísnější kritéria kvality a normy Evropské unie, jsou držiteli certifikací TÜV, CE, EN71, FSC. Dřevěné domky z cedru se vyznačují originálním holandským designem a umožňují dětem trávit čas na čerstvém vzduchu, kreativně se rozvíjet a vytvářet si pozitivní vztah k přírodě. Díky kvalitnímu přírodnímu materiálu vydrží ve vaší rodině dlouhá léta a kdykoli si je můžete rozšířit o další skvělé zahradní doplňky z naší nabídky.


Toto zboží nelze z hygienických důvodů vrátit, pokud bylo vyjmuto z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno v Nizozemsku
Rozměry produktu188*159*149 cm
Hmotnost90 kg
Nosnost100 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.