Domeček s kuchyňkou Nature Smoby červeno-zelený 3 okna s 2 žaluziemi a 2 posuvnými okenicemi s UV filtrem a 17 doplňky od 2 let

Popis produktu

Domeček s kuchyňkou Nature od francouzského výrobce Smoby je moderní zahradní domek, který je vhodný pro všechny děti odeč 2 let. Na prostorném domečku jsou 3 okna s 2 žaluziemi, 2 posuvné okenice a jeho dominantou je venkovní kuchyňka se 17 doplňky, kterou si oblíbí všichni malí kuchaři. V domečku budou mít děti dostatek slunečního světla a čerstvý vzduch. Krásná kombinace červené, zelené, šedé a bílé barvy na domečku je velmi příjemná na pohled a barvy nevyblednou ani po letech používání, díky anti UV filtru. Domeček působí realisticky a ozdobí každý dvůr a zahradu.

Domeček působí reálně i zásluhou speciálně tvarovaného reliéfu, připomíná stavební materiál, používaný na skutečných domech. Na zelených stěnách jsou vyobrazeny květináče se zvířátky, nad vchodem je název Smoby a u něj jsou obrázky dvou pěkných motýlků. Děti do domečku vcházejí polovičními dveřmi v šedé barvě a na stěně se nacházejí také 2 otvory, přes které mohou sledovat okolí. Přes okna proudí do domečku čerstvý vánek, světlo a žaluzie vytvářejí v domečku polostín. Střecha je v zářivé červené barvě s imitací střešní krytiny.

Kuchyňka nabízí dřez s kohoutkem na mytí nádobí, se kterým se dětičky naučí po jídle umýt nádobí a uložit ho na místo, kam patří. V hrnci si může dítě uvařit chutné párky na sporáku s otočnými knoflíky, kterými jednoduše reguluje teplotu. Na sporáku se dají párky nejen uvařit, ale i grilovat. Na boku kuchyňky najdou malí kuchaři praktické úchytky, na které si zavěsí kuchyňské náčiní. Dekorativní ozdobná mřížka, tvořící zadní stěnu kuchyňky, přináší dětem při vaření pocit bezpečí a zároveň jim dopřává polostín během horkých letních dnů. Kuchyňka obsahuje 17dílnou sadu doplňků: talířky, příbory, nožík, napichovací vidličku, lopatku na míchání, hrnec s poklicí, kelímky a párky.

Dětský domeček má kvalitní dvojité stěny, je vyroben z prvotřídních plastů pomocí nejmodernější technologie Blow Molding, která mu dodává pevnost a odolnost. Domeček je stabilní a výborně odolává i nepříznivým povětrnostním podmínkám. Oblé hrany na domečku zaručují dětem bezpečnou hru a jeho plastový povrch je jemný, sametový na dotek. Rozměry tohoto nadčasového dětského domečku jsou 145*110*127 cm, jeho výška je 127 cm a celková délka 145 cm. Zahradní domeček lze používat i v interiéru, je skladný, umožňuje rychlou montáž a demontáž.

Domeček Nature Smoby se svým originálním francouzským vzhledem a funkčností rozvíjí u dětí představivost a fantazii. Díky kuchyňce s doplňky si děti hrají hry na povolání, přibližují se světu dospělých a učí se zodpovědnosti. Prostorný domeček je jako stvořený pro hru více dětí, sourozenců, i kamarádů. Sourozencům a kamarádům se při hře v dětském domku rozšiřuje slovní zásoba, zlepšují komunikační schopnosti. Dětský domeček u dětí podporuje chuť trávit svůj volný čas na čerstvém vzduchu.

Renomovaný francouzský výrobce Smoby vyrábí kvalitní plastové hračky pro děti již celá desetiletí. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Hračky Smoby představují tu nejlepší volbu pro každé dítě.

Vlastnosti

  • plastový domeček nejvyšší kvality
  • součástí i kuchyňka se 17 doplňky
  • 3 okna, 2 žaluzie a 2 posuvné okenice
  • odolné dvojité stěny
  • střecha s imitací střešní krytiny
  • podle návrhu špičkových francouzských designérů
  • je pevný a stabilní
  • odolný vůči povětrnostním podmínkám
  • kvalitní francouzský výrobek
  • oblé hrany, sametově jemný plast
  • vhodný pro chlapce i dívky od 2 let
  • dostatečně prostorný pro hru více dětí
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu145*110*127 cm
Celková výška127 cm
Rozměry balení100*24*115 cm
Celková délka145 cm
UV filterAno
Dvojité stěnyAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost14.12 kg / 16,62 kg
Barvačervená
Set produktůNe
gift SS2024ECO4482 Kosačka na trávu
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.