Domeček Jolie New Grey Playhouse Smoby s 2 okny se žaluzií a poloviční dveře se zadním oknem UV filtr od 2 let

Popis produktu

Domeček Jolie New Grey Playhouse od francouzského výrobce Smoby představuje skvělý dárek pro všechny chlapce a dívky již od 2 let. V přední části domku se nacházejí poloviční dveře, boční stěny jsou vybaveny 2 okny se žaluzií a v zadní části domku se nachází zadní okénko, takže si v něm budou děti užívat příjemný vánek i během horkých letních dnů. Domeček v barevné kombinaci modré, zelené, bílé a šedé působí moderně a nadčasově, ozdobí každou zahradu a dvůr, díky anti UV filtru jeho barvy nevyblednou ani po letech používání.

Domeček má pevné stěny vyrobené z prvotřídních plastů pomocí nejmodernější technologie Blow Molding, která domečku dodává charakteristické vlastnosti – pevnost a odolnost. Domeček je stabilní a výborně odolává i nepříznivým povětrnostním podmínkám. Oblé hrany na domečku zaručí dětem bezpečnost při hraní a jeho plastový povrch je sametově jemný na dotek. Rozměry tohoto prvotřídního dětského domečku jsou 98*110*127 cm, jeho výška je 127 cm a celková délka 110 cm. Zahradní domek můžete používat i v exteriéru i interiéru, je skladný, umožňuje rychlé složení i rozložení.

Domeček působí reálně i díky speciálně tvarovanému reliéfu, připomínající stavební materiál, používaný na skutečných domech. Na stěně jsou vyobrazeny květináče se zvířátky, nad vchodem je název Smoby a u něj jsou obrázky dvou pěkných motýlků. Děti do domečku vcházejí polovičními dveřmi v modré barvě a na zdi se nacházejí také originální designové otvory, přes které mohou sledovat okolí. Žaluzie umožňují v domečku plynulé proudění čerstvého vzduchu a vytvářejí polostín. Zelená střecha působí realisticky díky imitaci střešní krytiny.

Domeček Jolie se řadí mezi nejmodernější domečky díky svému originálnímu francouzskému designu a prvotřídní kvalitě. Prostorný domeček je jako stvořený pro hru více dětí, sourozenců i kamarádů. Hra v domečku u dětí rozvíjí komunikační schopnosti, slovní zásobu a hrají si hry na různá povolání, napodobují dospělé. Děti je velmi důležité vést k zodpovědnosti a domeček jim v tom pomáhá. Nádherné barvy na domečku u dětí navíc podporují fantazii, představivost, připadají si jako v pohádce.

Renomovaný francouzský výrobce Smoby vyrábí prvotřídní plastové hračky pro děti již celá desetiletí. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Hračky Smoby představují tu nejlepší volbu pro každé dítě.

Vlastnosti

  • plastový domeček nejvyšší kvality
  • 3 okna se 2 žaluziemi
  • střecha s imitací střešní krytiny
  • podle návrhu předních francouzských designérů
  • je pevný a stabilní
  • díky velké hmotnosti odolává vlivům počasí
  • kvalitní francouzský výrobek
  • oblé hrany, sametově jemný plast
  • vhodný pro chlapce i dívky od 2 let
  • dostatečně prostorný pro hru více dětí
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu98*110*127 cm
Celková výška127 cm
UV filterAno
Hmotnost12,1 kg
Barvašedá
Set produktůNe
gift SS2024ECO4482 Kosačka na trávu
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.