Šperkovnice Princezna Smoby Šípková Růženka/Popelka/Rapunzel

Popis produktu

Smoby dětská šperkovnice s designem Disney Princezna potěší všechny malé holčičky, které se rády hrají na princezny. Dětská šperkovnice zosobňuje tři nejoblíbenější princezny, které jsou známé z pohádek od Walta Disneyho. Vaše holčička si může vybrat ze tří designů šperkovnic, a to buď ve tvaru modré Popelky, růžové Šípkové Růženky nebo fialové Rapunzel. Dětská šperkovnice má krásný a moderní vzhled a působí velmi elegantně. Je ideálním doplňkem pro všechny malé holčičky, které si chtějí své princeznovské šperky a poklady odložit na krásné místo.

Šperkovnice pro děti je sametová na dotek, díky použití vysoce kvalitních a odolných plastových materiálů. Francouzský výrobce hraček pro děti Smoby je renomovaná společnost se zárukou dlouhodobé a nejvyšší kvality hraček pro vaše malé ratolesti. Dětská šperkovnice v designu Disney Princezna má rozměry 15*17*15 cm. Šperkovnice ve stylu Šípkové Růženky má krásnou růžovou barvu a velkou otevíratelnou sukýnku. V jejím nitru se nacházejí ozdůbky pro malou princeznu. Modrý náramek na ruku má uprostřed výrazný šperk, který připomíná diamant. Šperk na ruku pro děti vypadá jako skutečný královský náramek a vaše malá princezna ho nebude chtít sundat z ruky.

Za sukénkou se skrývají i dva prstýnky, na kterých je obrázek Šípkové Růženky. Mají kulatý tvar a po bocích jsou zdobené. Pro princeznu nesmí chybět i dětské náušnice, na vrchu s tvarem zlaté hvězdy a obrázkem Šípkové Růženky. Set s Popelkou obsahuje stejné doplňky pro děti, laděné v královské modré barvě. Stejnou bižuterii a doplňky obsahuje i šperkovnice s princeznou Rapunzel, která je ve fialové barvě. Moderní a krásný design dětské šperkovnice vyzdobí a rozzáří pokoj vašeho děvčátka.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu15*17*15 cm
Celková výška17 cm
Rozměry balení15*15*24 cm
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.