Piano Violetta Smoby elektronické růžové

Popis produktu

Smoby elektronické piano pro děti Violetta je ideálním hudební hračkou všechny holčičky, které milují hudbu a zpěv a touží vlastnit a hrát na hudební nástroj. Dětské elektrické piano se nese ve stylu seriálu Violetta, která je známá dětem po celém světě. Má krásnou růžovou barvu, která je sladěna s elegantní fialovou a růžovými a fialovými tlačítky. Elektrické piano pro děti ve stylu Violetta je ideální hračkou pro všechny malé holčičky od 3 let, z nichž chtějí jednoho dne vyrůst velké hudební hvězdy.  Má krásný moderní design, je zdobené obrázky a vypadá jako skutečné piano

Dětské piano na baterky obsahuje 12 různých melodií, z nichž si může vaše malá hudebnice vybrat. Kromě toho si může zvolit i ze 4 zvukových instrumentálních efektů nebo si může zvolit 20 různých hudebních rytmus. Součástí dětského piana Violetta jsou i 4 písničky a různé jiné zvukové efekty jako applause, který si vaše malá hvězda po svém vystoupení může dopřát. Každé tlačítko má na dětském piano svou funkci. Klávesy na piano vydávají pěkné a realistické tóny a je možné nastavit si i hlasitost hraní, takže piano pro děti je věrnou napodobeninou skutečného piana.  Dětské elektronické piano Violetta má rozměry 24*53*7 cm.

Firma Smoby je francouzská renomovaná společnost s dlouholetou tradicí a vyrábí jedinečné modely dětských hraček nejvyšší kvality pro vaše děti. Výrobek dodržuje přísné evropské kritéria pro bezpečnost a kvalitu hraček pro vaše nejmenší. Díky dětskému elektrickému pianu se děti učí rytmu, melodii a absolvují první kroky při poznávání hudby. Piano funguje na baterie 3 x AA/LR6 a je vyrobeno z odolného a kvalitního plastového materiálu, který je příjemný a sametový na dotek. Piano pro děti obsahuje velké množství hudebních efektů, takže vaše malá hudebnice se s ním rozhodně nebude nudit. Dětské elektrické piano Violetta je ideálním dárkem pro budoucí hudebnice, kterou jednoho dne čeká velká hudební hvězdná kariéra.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu24*53*7 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.