Kosmetický stolek Hello Kitty Smoby s otevírací zásuvkou a 5 doplňky tmavorůžový

Popis produktu

Smoby kosmetický stolek pro děti vyzdobený obrázky oblíbené kočičky Hello Kitty je snem každého malého děvčátka. Dětský kosmetický stolek se zrcadlem a velkým množstvím doplňkem je ideální pro všechny holčičky, které chtějí být krásné po celý den. Má krásnou tmavě růžové barvu a obsahuje velké nastavitelné zrcadlo. S kosmetickým stolkem Hello Kitty si vaše holčička může udělat vlastní zkrášlovací salon. Kosmetický stolek pro děti je vyroben z kvalitních materiálů, které jsou zárukou bezpečnosti pro vaše děti. Díky kosmetickému stolku Hello Kitty zažije vaše holčička velké množství zábavy.

Francouzská společnost Smoby má dlouholetou tradici a je zárukou výroby kvalitních a jedinečných modelů hraček pro vaše děti, které dodržují evropská kritéria kvality a bezpečnosti hraček pro vaše dětičky. Rozměry dětského kosmetického stolku Hello Kitty jsou 46*28*44 cm. Kosmetický stolek pro děti Hello Kitty má moderní a nadčasový design. Doplňky ke kosmetickému stolku tvoří růžová čelenka do vlasů, prsten s obrázkem Hello Kitty, růžový hřebínek a dva růžové flakonky na voňavku, stejně s krásným obrázkem roztomilé kočičky. Dětský kosmetický stolek potěší každé děvčátko, které se rádo zkrášluje a parádí. Je vhodné pro holčičky od 3 let.

Hello Kitty kosmetický zkrášlovací stolek tmavě růžové barvu která je kombinovaná se bledě a bílou barvou. Kosmetický stolek pro děti je bez podstavce a je možné ho položit kdekoli na stůl. Velké růžové zrcadlo je vyklápěcí a dá se pohodlně nastavit jeho poloha. V jeho levém horním rohu je obrázek kočičky Hello Kitty. Pultík na dětském kosmetickém stolku obsahuje i dva malé odklápěcí boční pultíky, jejichž povrch je růžový a doplněn o bílé tečky. Dětský stolek obsahuje i zásuvku na klíček, do které si vaše parádnice může uložit doplňky a jiné cennosti a zamknout jejich.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu46*28*44 cm
Celková výška44 cm
Rozměry balení32*13*46 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,32 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.