Kosmetická taštička Little Miss Janod s kosmetikou ze dřeva a 9 doplňky

Popis produktu

Janod kosmetický set pro dívky Little Miss s kosmetikou ze dřeva od francouzské společnosti Janod je ideálním a krásným doplňkem pro všechny malé parádnice, které se chtějí cítit jako opravdové princezny. Krásná kosmetická sada v růžové barvě je vhodná pro dívky od 3 do 8 let a obsahuje vše, co potřebuje každá malá dáma, aby vždy vypadala tip-top. Dětský kosmetický set obsahuje 9 dřevěných doplňků. V taštičce malá parádnice najde velké růžové zrcadlo, hřeben, voňavku, 2 laky na nehty, 2 rtěnky a sadu očních stínů vhodných na jemnou dětskou pokožku.

Dětská kosmetická sada je balena v praktické přenosné kosmetické tašce s 1 uchem pro snadné přenášení. Rozměr kosmetické tašky pro děti je 23*17*16 cm. S touto roztomilou kosmetickou sadou zažije vaše holčička hodiny zábavy a radosti. Kosmetický set pro děti splňuje evropské standardy kvality a bezpečnosti hraček pro vaše děti. Dětská hračka Janod se díky svému jedinečnému francouzskému designu, kvalitním materiálům a barevnému provedení stane oblíbeným společníkem dětí a zaručí, že se nikdy nebudou nudit a jen tak ztrácet čas.

Všechny hračky Janod mají edukační charakter, protože ve velké míře přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s hračkami Janod se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním povrchů se posiluje hmatová citlivost dále rozvíjejí logické myšlení a paměť, děti poznávají a objevují nové předměty. Barevné ošetření hraček zajišťuje stálobarevnost dlouhá léta. Jasné barvy jsou odolné vůči otěru a hračky ze dřeva Janod budou celá léta jako nové.

Janod je renomovaná francouzská společnost, která vyvíjí prvotřídní edukační hračky pro děti, které jsou jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí, mají veselé barvy a hebký povrch. Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že děti si hrají a baví se v zcela bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti jsou hračky Janod charakterizovány i atraktivním provedením a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta.

Vlastnosti

  • kosmetická sada pro dívky s 9 doplňky
  • pro děti od 3 do 8 let
  • kvalitně opracovaný dřevěný materiál
  • povrchová úprava ze zdravotně nezávadných barev a laků
  • praktické balení
  • rozměry 23*17*16 cm
  • příjemné barevné provedení
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu23*17*16 cm
Rozměry balení24*10*17 CM
Hmotnost0,74 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.