Didaktický stolek Activity Table Little Smoby s funkcemi pro vývoj jemné motoriky od 12 měsíců

Popis produktu

Didaktický stůl Activity Table Little Smoby je vynikající multifunkční hračka, která pomůže dětem od 12 měsíců plně rozvíjet jejich kognitivní a motorické schopnosti. Didaktický stolek pro děti stojí na 4 pevných a stabilních nohách, je vyroben z kvalitního plastu, který je sametový na dotek. Chlapci a dívky si procvičí své dovednosti a dovednosti při různých hrách. Těšit se mohou na vystřelovací katapult, provlékání kroužků, otáčecí zrcátko, válec a krásný tobogan s obrázkem slona, po kterém si budou pouštět žlutý míček.

Hrací stolek je vybaven také barevnými vkládacími kostkami s obrázky zvířátek, které se dítě naučí třídit podle tvarů a vkládat do příslušných otvorů. Kostky se po správném vhození sbírají v nožičce stolku, takže hra může kdykoli pokračovat dál. Dítě si tímto způsobem procvičuje jemnou motoriku a zároveň rozeznává jednotlivé barvy a tvary kostek. Na stolku je množství pohyblivých částí, se kterými se vaši nejmenší vydrží dlouho bavit a trénují si přitom logické myšlení. Rozměry produktu jsou 47*47*53 cm.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný a zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu47*47*54 cm
Barvatyrkysová
Set produktůNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.