Didaktický domeček Shape House Cotoons Smoby s klíčem ve dveřích a vkládacími kostkami od 12 měsíců

Popis produktu

Didaktický domeček Shape House z edice Cotoons od francouzského Smoby je perfektní didaktická hračka pro všechny děti již od 12 měsíců. Domeček je vyhotoven v krásné bílé barvě s modrou střechou a barevnými dvířky. Součástí vkládacího domku je i sada vkládacích kostek ve tvaru figurek Cotoons, které se vkládají do domku přes otvory na střeše. Figurky se vyjímají z domku pomocí barevných klíčů, díky čemuž si děti zlepšují jemnou motoriku, logické myšlení a představivost.

Domeček Smoby pomůže vašim nejmenším s rozvojem jejich fantazie a představivosti, učí se rozeznávat nové tvary a barvy. Pojmenováváním barev, tvarů, obrázků a povrchů děti poznávají a objevují nové věci. Originální design a množství druhů her, které se dají s didaktickou hračkou vymyslet, podněcují touhu po objevování okolního světa. Je vyroben z kvalitních a odolných plastových materiálů, které mají jemné a oblé tvary, příjemné na dotek. Pestrobarevný domeček ozdobí každý dětský pokojíček, vytvoří v ní útulnou a příjemnou atmosféru. Rozměry produktu jsou 23*27*23 cm.

Renomovaná francouzská značka Smoby přináší dětem kvalitní plastové hračky už celá desetiletí. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu23*27*23 cm
Celková výška27 cm
Rozměry balení24*24*24 cm
Celková délka23 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,85 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.