Didakticky elektronicky domček Shape House Cotoons Smoby s vkládacími kostkami od 12 měsíců

Popis produktu

Didaktický elektronický domeček z edice Cotoons je vynikající dárek pro všechny chlapce a dívky již od 12 měsíců. Francouzští designéři Smoby přinášejí zvědavým dětem originální hračku, která prověří jejich šikovnost a zručnost při hře se 4 vkládacími kostkami různých tvarů. Dítě vkládá kostky do domečku přes otvory na střeše a při každém správném vložení kostky začne domeček svítit a vydávat zvuky. Nejmenší děti tak hravým způsobem objevují a zkoumají různé zvuky, tvary, barvy a světýlka na didaktické hračce. Ve vrchní části dětské hračky je praktická rukojeť, takže děti si svou oblíbenou didaktickou hračku mohou vzít jako kufřík na všechny cesty, výlety nebo jiná dobrodružství.

Didaktické hračky jsou ve světě stále více a více populární, protože mají velmi dobrý vliv na rozvoj inteligence, prostorového vidění a logického myšlení dětí. Vkládáním kostek do správných otvorů si děti zlepšují i jemnou motoriku. Rozeznávají nové barvy, tvary, dotykem zkoumají různé povrchy, a tak nabírají sebedůvěru. Tato nadčasová hračka podněcuje v dětech touhu po objevování okolního světa. Také v nich rozvíjí i fantazii a představivost, mohou si vymýšlet vlastní příběhy s pohádkovými postavičkami Cotoons. Domeček má otevíratelná dvířka, přes která se dají vyjmout kostky. Vkládací domeček pro nejmenší funguje na 2 LR44 baterie (knoflíkové), které jsou součástí balení. Baterky jsou testovací.

Smoby již dlouhá léta přináší dětem nejkvalitnější hračky s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a nadčasového vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu20*10*25 cm
Celková výška25 cm
Rozměry balení21*21*17 cm
Celková délka20 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,80 kg
NoteBattery: 2 x AG13/LR44 included
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.