Didaktické chodítko a kočárek Trotty Walker 3in1 Little Smoby s odnímatelným tabletem s funkcemi pro vývoj motoriky od 12 měsíců

Popis produktu

Didaktické chodítko a kočárek Trotty Walker 3v1 je multifunkční hračka a pohybová pomůcka pro nejmenší děti od 12 měsíců, která jim pomůže při jejich prvních krůčcích. Díky širokému rozestupu kol je chodítko velmi stabilní, kolečka jsou vybavena tlačítky s funkcí brzdění, čímž je zaručena bezpečnost dítěte. Ergonomické držadlo je ve výšce 47 cm, dítě se o něj může pohodlně opřít, získává při chození pocit jistoty a sebevědomí.

V přední části chodítka se nachází tablet s 8 didaktickými funkcemi, který lze z chodítka snadno vyjmout a používat samostatně. Didaktický panel ve tvaru kufříku obsahuje 8 her, které pomohou s motorickým vývojem dítěte. Vaši nejmenší se tak mohou těšit na třídění kostek podle tvarů a barev, uzamykatelná dvířka, zrcátko, posouvatelnou berušku se zvukem cric-crac, mechanickou houkačku a různé pohyblivé části, které prověří šikovnost dítěte. Tablet lze díky rukojeti snadno přenášet, rodiče jej dětem mohou brát na výlety či návštěvy.

Chodítko po vyjmutí didaktického tabletu poslouží dítěti i jako praktický kočárek pro panenku nebo oblíbeného plyšáka. Rozměry chodítka jsou 50*43*47 cm, je vyhotoveno z pevných a zaoblených plastových materiálů, sametově jemných na dotek. Hračka se spoustou různých funkcí a barevností zaujme každé dítě na první pohled. Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu50*43*47 cm
Rozměry balení50*18*58 cm
Barvatyrkysová
Set produktůNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.