Didaktické auto Brouček Shape Sorter Car Cotoons Smoby s tvarovanými vkládacími kostkami od 12 měsíců

Popis produktu

Didaktické autíčko Brouček je perfektní didaktická hračka, která potěší kluky i holčičky již od 12 měsíců. Modrobílé autíčko je vyrobeno ve tvaru známého autíčka Brouk a obsahuje kostky různých tvarů, které se do něj vkládají přes určené otvory. S vkládacími kostkami si vaši nejmenší procvičí jemnou motoriku, rozvíjejí si logické myšlení a představivost. Je to krásná didaktická hračka, s kostkami různých barev, které si dítě vyndá přes okno z vnitřku autíčka.

Dětské autíčko je vyhotoveno v pestrých barvách s obrázky animovaných hrdinů Cotoons, které rozvíjí dětskou fantazii a představivost. Kostky se dají navzájem propojit (na koncích mají kulaté háčky, které zapadnou do dírky v další kostce) a tak z nich vytvořit řetěz. Dětské autíčko obsahuje také malý dětský mobilní telefon. Je to velmi oblíbená hračka pro malé děti, dá se využít v interiéru i exteriéru. Rozměry produktu jsou 24*15*20 cm.

Renomovaná francouzská značka Smoby přináší dětem kvalitní plastové hračky už celá desetiletí. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu24*15*20 cm
Celková výška20 cm
Rozměry balení25*15*21 cm
Celková délka24 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,60 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.