Didaktická želva na tahání Balls Turtle 2v1 Little Smoby s dráhou a 2 míčky od 12 měsíců

Popis produktu

Didaktická želva na tahání Balls Turtle 2v1 od francouzského výrobce Smoby představuje vynikající hračku pro děti od 12 měsíců, která jim pomůže všestranně se rozvíjet. Didaktická želva je vybavena dráhou v krunýři, po které děti mohou spouštět 2 barevné míčky. Na konci dráhy je pojistka, kterou dítě snadno uvolní a míček se vykutálí ven. Originální želva v jemných barvách je vyrobena z prvotřídního plastu se sametově jemným povrchem a oblými hranami, takže si s ní bezpečně zahrají i nejmenší děti.

Didaktická želva je vybavena šňůrkou na tahání, proto se s ní děti mohou projít a vzít si ji kamkoli s sebou. Přinese dětem radost z objevování barev, nových tvarů a povrchů, její robustnost a propracovaný design zaručí, že se s ní zabaví na dlouhou dobu. Želva je vybavena i úložným prostorem, do kterého lze míčky po každé hře uložit. Děti si při hře s želvou trénují jemnou motoriku, zlepšují si také prostorovou představivost. Hračky z kolekce Little Smoby jsou určeny pro nejmenší děti, pomáhají jim objevovat a zlepšovat své dovednosti a dovednosti.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i nejvyšší bezpečnostní kritéria. Od roku 2020 začal používat výrobce jako obaly pro produkty recyklovatelné kartonové obaly, čímž dokázal snížit míru dopadu na životní prostředí až o 90 %, rovněž nabízí široký sortiment hraček, které jsou vyráběny z recyklovatelných plastů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu28*20*29 cm
Celková výška29 cm
Rozměry balení26*14*30 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.