Didaktická skládačka podmořský svět Coral Little Smoby 8 dílů ve tvaru želvy chobotnice a květin od 12 měsíců

Popis produktu

Didaktická skládačka Coral Little od francouzského výrobce Smoby představuje vynikající hračku pro děti od 12 měsíců, která jim pomůže všestranně se rozvíjet. Dětská skládačka s motivem Podmořský svět umožní dětem naplno zapojit svoji fantazii a představivost při každodenní hře. Na pevnou základnu ve tvaru korálu s výběžky děti ukládají dílky v podobě květin, želv a chobotnic. Originální skládačka v jemných barvách je vyrobena z prvotřídního plastu se sametově jemným povrchem a oblými hranami, takže si s ní bezpečně zahrají i nejmenší děti.

Didaktická skládačka přinese dětem radost z objevování barev, nových tvarů a povrchů, její robustnost a propracovaný design zaručí, že se s ní zabaví na dlouhou dobu. Také si trénují jemnou motoriku, jednotlivé dílky lze i samostatně propojovat. Při vytváření podmořského korálu dítě naplno využívá svoji kreativitu, každý den objevuje nové možnosti skládání. Hračky z kolekce Little Smoby jsou určeny pro nejmenší děti, pomáhají jim objevovat okolní svět a plně využívat svých schopností a dovedností.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i nejvyšší bezpečnostní kritéria. Od roku 2020 začal používat výrobce jako obaly pro produkty recyklovatelné kartonové obaly, čímž dokázal snížit míru dopadu na životní prostředí až o 90 %, rovněž nabízí široký sortiment hraček, které jsou vyráběny z recyklovatelných plastů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu19*19*25 cm
Rozměry balení21*12*27 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.