Didaktická krabice Activity Kiddieland se světlem a zvukem od 12 měsíců

Popis produktu

Kiddieland didaktická krabice Activity se zvířátky je sedmiúhelníková krabice, každá ze 7 stran nabízí dětem jedinečnou hru. Každá strana nabízí různé aktivity, vydává různé zvuky, melodie a světélkuje. Děti poznávají předměty, které je každý den obklopují jako TV se dvěma tlačítky a světlem, telefon s funkcemi, počítač se 4 tlačítky a světelným monitorem, vchodové dveře se zvonkem a návštěvou, hudební koutek s pianem a s knížkou na listování a ještě mnoho dalších.

Dětská krabice s držákem je velmi kvalitní pevná dětská hračka, vhodná pro nejmenší děti od 12 měsíců, se kterou se vyhrají i další sourozenci a kamarádi dlouhá léta a vždy funguje jako nová. Má spoustu zvukových a světelných a mechanických funkcí, které děti, když objevují svět, mají velmi v oblibě. Zbožňují mačkat různá tlačítka a figurky, vytáčet páčky a kroužky doprava doleva nahoru dolů, kroutit, posouvat, otevírat a přitom sledovat reakci na svůj pohyb. Didaktická a elektronická hračka jednou houkne, zahraje melodii, zabliká, pohne se jiná část hračky, rozsvítí se světýlka, ukážou se jiné obrázky.

Tato hračka jistě potěší každé dítě, a hrou se zároveň rozvíjí jejich jemná motorika, logické myšlení, paměť, pohybová zručnost a souvislosti mezi zvuky tvary a barvami. Funguje na baterie 3xAA, které jsou součástí dětské hračky. Hračka je vyrobena z kvalitního plastového materiálu, který má oblé jemné hrany a proto je pro dítě bezpečný a zároveň jemný na dotek. Je to úžasná interaktivní hračka pro každé dítě, se kterou se dokáže hrát dlouhé hodiny. Má pěkné barevné provedení žluté, modré, růžové či oranžové barvy. Rozměry interaktivní didaktické hračky pro děti jsou 34*24*19 cm.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
Rozměry produktu34*24*19 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.