Didaktická kostka Zahradník Janod s různými texturami a kostkami od 12 měsíců

Popis produktu

Janod didaktická kostka Zahradník s různými texturami a kostkami je vzdělávací hračka s úžasným francouzským designem vhodná pro děti od 12 do 36 měsíců. Vkládací kostka s texturami je tvořena množstvím zábavných a zajímavých aktivit s motivem zvířátek v zahradě a lese. Hračka pro děti obsahuje 6 kostek různých tvarů s veselými obličeji v pěkném barevném provedení. Vkládací box na kostky má rozměry ideální pro nejmenší děti 15*16*23 cm, je krásně ilustrovaný s přírodním motivem. Hračka didaktická kostka Zahradník s různými texturami nabízí dětem poznávat hmatem různé povrchové struktury, které jsou umístěny na obrázcích po bocích kostky. Dětská didaktická kostka poskytuje dětem nekonečnou zábavu, ale i vzdělávání se hravou formou.

Didaktická kostka Zahradník s různými texturami je úžasná vzdělávací hračka, při které děťátko poznává přírodu, zvířátka, barvy, tvary vizuálně i dotykem. Praktické ucho na přenášení umožní děťátku vzít si tuto pěknou hračku kdekoliv ze sebou. Děti si prostřednictvím hry s kostkou rozvíjí jemnou motoriku, logické myšlení, učí se poznávat barvy, tvary, pojmenovat zvířátka, ovoce, zeleninu a pomocí textury se seznamují s novými věcmi i dotykem. Didaktická kostka je nadčasová hračka, která bude moderní a pěkná i po letech, je vyrobena z kvalitních a zdravotně nezávadných materiálů.

Všechny hračky Janod mají edukační charakter, protože ve velké míře přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s hračkami Janod se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním povrchů se posiluje hmatová citlivost dále rozvíjejí logické myšlení a paměť, děti poznávají a objevují nové předměty. Dětská hračka Janod se díky svému jedinečnému designu, kvalitním materiálům a barevnému provedení stane oblíbeným společníkem dětí na dlouhé období.

Janod je renomovaná francouzská společnost, která vyvíjí prvotřídní edukační hračky pro děti, které jsou jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí, mají veselé barvy a hebký povrch. Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti jsou hračky Janod charakterizovány i atraktivním provedením a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta.

Vlastnosti

  • didaktická kostka s texturou pro nejmenší děti
  • zábavná hračka pro děti
  • obsahuje 6 kostek na vkládání
  • pro děti od 12 do 36 měsíců
  • má rozměry 15*16*23 cm
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • rozvíjí dětskou motoriku, logické myšlení, koncentraci
  • děti se učí poznávat barvy, tvary, zvířátka vizuálně i dotykem
  • má pestré barvy na zaujetí děťátka
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • jedinečný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu15*16*23 cm
Rozměry balení15*16*23 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,43 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.