Xylofon Confetti Metal Xylo Janod #VALUE! od 24 měsíců

Popis produktu

Janod kovový xylofon Confetti Metal Xylo je krásný hudební nástroj vhodný pro děti od 2 do 5 let. Dětský xylofon má bílou barvu s tečkovaným vzorem. Jeho rozměry jsou 38,5*15,5*4,5 cm. Celkem obsahuje 12 stupnic a v balení naleznete i 2 paličky na hraní. Hudební nástroj ve velké míře ovlivňuje rozvoj hudebního cítění a smyslu pro rytmus, kromě toho zajistí obrovskou zábavu na dlouhé hodiny pro celou rodinu. Dále dětský xylofon podporuje i rozvoj kreativity, fantazie a představivosti, také buduje dětské sebevědomí a odvahu při vystupování. Dětský hudební nástroj je opravdu nadčasový, je vyroben z kvalitního kovu a zdravotně nezávadných a odolných barev.

Všechny hračky Janod mají vzdělávací charakter, protože ve velké míře přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s hračkami Janod se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním povrchů se posiluje hmatová citlivost. Dále se rozvíjí i tvořivost a kreativita, fantazie a představivost nejmenších dětí. Hračky a doplňky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Hudební nástroje přispívají k rozvoji hudebního sluchu a hudebního talentu vašich ratolestí. Jedinečný design, pěkná barva a realistické provedení vám zaručí, že dětskému dřevěnému xylofonu Janodneodolá žádný malý hudebník nebo hudebnice.

Janod je francouzská firma zabývající se vývojem prvotřídních dřevěných hraček, které jsou hravé a rozvíjejí inteligenci dětí. Jsou to hračky s francouzským designem, které mají veselé barvy a hebký povrch. Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti mají hračky i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta. Kvalitu značky Janod dokazují i ​​několik mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • kovový xylofon s paličkami
  • rozměry 38,5*15,5*4,5 cm
  • v bílé barvě
  • vhodný pro děti od 2 do 5 let
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • rozvíjí hudební sluch, smysl pro rytmus, jemnou motoriku, hmatovou citlivost, fantazii a představivost, kreativitu
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • výjimečný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu38,5*15,5*4,5 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.