Veterinární kufřík Smoby s plyšovým zvířátkem a 8 doplňky

Popis produktu

Smoby lékařský kufřík se zvířátkem je ideální hračka pro malé veterináře, kteří se rádi starají o zvířátka. Kufřík je vyroben z kvalitního plastu, který je odolný a vydrží po dlouhou dobu jako nový. Je to plast jemný a sametový na dotek. Zvěrolékařský kufřík pro děti je v zelené a modré barvě. Doktorský veretinárny kufřík má rozměry 26*10*23 cm. Zvířátko, které je součástí hračky, je vyrobeno z plyše. Na výběr máte kufřík s šedou kočičkou nebo hnědým pejskem. Svůj výběr napište do vaší objednávky.

Celý kufřík poslouží jako malá ordinace, kterou si malý zvěrolékař umí vzít kdekoliv s sebou. Dětský kufřík je lehký a při přenášení děťátko využije praktickou rukojeť. Obsahuje jednu malou poličku a bohatou výbavu, ve které nechybí stetoskop, injekce, pinzeta nebo teploměr, spolu se v této pěkné a kvalitní hračce pro děti nachází 8 doplňků. Veterinární kufřík pro děti je vhodný pro děti ve věku od 18 měsíců. S touto hračkou se vaše dítě stane veterinářem, může ošetřovat zvířátka a mnohému se přitom naučí.

Napodobování dospělých při práci rozvíjí u dětí fantazii a pomáhá jim rozšířit si všeobecný rozhled. Lékařský kufřík od francouzského výrobce Smoby splňuje nejpřísnější evropské standardy. Hračky mají zaoblené hrany, aby byly děti při hrách chráněny. Plast na hračkách Smoby je jemný k dětským ručkám, je to plast sametový na dotek. Hlavní myšlenkou společnosti Smoby je, aby hračka rozvíjela motorické dovednosti dítěte, sociální inteligenci a fyzickou zdatnost.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu26*10*23 cm
Rozměry balení26*10*23 cm
Hmotnost0,50 kg
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.